Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafo linii

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua,

Va rog frumos domnilor sa ma scuzati poate nu scriu unde trebue dar e necesar sa scriu aici .Am o rugaminte catre dvs si va rog sa ma ajutati ce doresc eu ,imi este necesar de urgenta doua trafuri linii cu codurile originale sau inlocuitor .                                                                                                        1.  BSC 62 C  / sau inlocuitor  HR 82073  sau BSC -25 -0217 G - REVOO .Acest traf linii este de la un TV  E - boda Model :21  Super Silm Silver                2 .   FQI 21B103 M sau HR 80550 sau FBT 80550 , acest traf este de la TV Panasonic  - TX -21JT 

Am cautat la firme aceste trafuri linii si nu mai sunt pe stoc si de aceea va rog frumos pe dvs cine are aceste trafuri linii fie din recuperari  ,sa fie in perfecta functionare sa anute aici. 

Va multumesc frumos de intelegere

Editat de gigi56
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

5

• dan cod

2

• cornel1962

2

• Nostalgic

1

Top autori în acest subiect

Buna ziua ,

Domnule Nostalgic  , multumesc de indicatie pentru a discuta despre acest traf BSC 60 C ,dar am discutat cu domnul Ilas de mai multe ori dar fara rezultat,si mea zis ca nu mai aduc pe stoc ,asa ca urmeaza sa gasesc pe acest forum poate are cineva abele trafuri din recuperari in perfecta functionare  . 

Va multumesc.

Link spre comentariu

Domnule Dan - cod ,imi este nacesar doua trafuri linii cu codul original sau inlocuitor.

1. BSC 62C 

2. FQI 21B103 M 

Poate aveti dvs din recuperari aceste trafuri ce ziceti ??. 

Va multumesc.

Link spre comentariu

Buna ziua , 

Dupa cum am mentionat  imi este necesar doua trafuri linii din recuperari in buna functionare cu codul original:

1 . BSC 62 C sau inlocuitor direct 

2 . EQI 21B 103 M sau inlocuitor .

Cine are unul sau aceste doua trafuri linii din recuperari  pe stoc si doreste sa le vanda rog frumos sa anute aici .

Va multumesc .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări