Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help me

Vizitator gogutz

Postări Recomandate

Vizitator gogutz

vreau sa fac doua subwoofer-e ptr duba unui fiat doblo cargo, ce tip d incinta ar fi mai buna(sealed sau bass reflex). precizez ca dau in ele cu o statie, ce da cam 60 rms watts si sunt p 4 ohm p canal d sub. ce-mi recomandati? a si ink ceva: mai are 2 iesiri d sateliti de 2x30 aici ce-mi recomandati sa pun?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

tipul incintei se stabileste in functie de difuzor, folosind parametrii TS dati de producator se stabileste in ce fel de incinta merge mai bine difuzorul. Vezi ca numai difuzoarele originale, de firma au acesti parametri, chinezariile(chiar daca unele sunt bune) nu au acesti parametri.Pentru auto eu as recomanda incinta bass-reflex, asta presupune un difuzor potrivit pentru bass-reflex:yawinkle: De cati bani dispui pentru cele 2 difuzoare de bass? cel mai bine ar fi sa te orientezi dupa ceva woofere auto pentru ca sunt facute anume si tot din acelasi motiv nu necesita o incinta mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări