spik Postat Mai 8, 2019 Autor Partajează Postat Mai 8, 2019 De grundul si lacul Sadolin ce parere aveti? Eu am dat la lambriul din terasa si imi place cum arata lemnul. Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 (editat) La 10.04.2019 la 15:38, Ovidanie a spus: De ce nu e bine sa lacuim lemnul expus intemperiilor o sa scriu altadata. Buna ziua, Va rog frumos sa scrieti, aici sau in alt topic, de ce. Va multumesc. Editat Iunie 3, 2019 de Shambala Link spre comentariu
Tinu Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Pe scandurile de lemn impregnste in ulei, se depune mult praf. Cu timpul vor avea un "aspect" care lasa de dorit. Eu am avut aceasta experienta! Link spre comentariu
grosu99 Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Se topeste smoala si se amesteca cu ulei ars...cu asta dau pe casa mea de lemn de 50 de ani.Amestecu tb sa fie lichid sa poata fi dat cu bidineaua/pensula.Merge si la garduri din lemn 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Trebuie sa fie cald sau e destul de fluid si la rece? Link spre comentariu
grosu99 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 La rece trebuie sa fie suficient de fluid ca sa poata fi aplicat cu pensula...asta se regleaza din uleiul ars Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Și cum arată chestia asta pe gard și cât ține? Link spre comentariu
grosu99 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Cam 10 ani tine....arata neagra ! Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 (editat) Acum 4 ore, grosu99 a spus: ....arata neagra ! Si se ia pe haine si pe maini cand te atingi de el. Cu atatea tratamente moderne care se gasesc in comert voi mai dati cu ulei ars pe gard? Arata oribil mai ales daca gardul e stradal. Editat Iulie 27, 2020 de mac01 Link spre comentariu
grosu99 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 (editat) In locul unde te uiti peste gard la vecini dai cu altceva ! Plus ca tratamentele moderne nu tin 10 ani si te cam ard la buzunar.Alea merg daca ai 2 m de gard si ai casa pe strada cu ambasade !.La 200 m de gard sa dai cu sadolin te cam ustura a buzunar. Editat Iulie 28, 2020 de grosu99 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Eu dau la tara deci nu se pune problema esteticii, doar a eficientei. Sa folosesc lacuri si alte smacuri de la magazin nu renteaza, ar trebui sa cumpar cu basculanta. Pana si uleiul uzat a devenit greu de obtinut. Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Daca ai putea sa faci rost de ulei uzat de avioane ar fi excelent. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 De unde? Poate sa aterizeze unul in preajma. E greu cu ala auto. Link spre comentariu
garcea85 Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Prin alte parti ale lumii in care traim se gaseste in comert ulei de gard/lemn pt exterior in diverse culori Eu personal il folosesc de 5-6 ani si sunt fff multumit de rezultat. (Ex am o banca de picnic din lemn lasata in gradina in ploaie(si in UK ploua nene si de 3 ori pe zi) si dupa 5 ani tot bine arata o data la 2 ani reimprospatez aspectul cu un stat nou de ulei) Nu de alta in timpul liber cand nu este folosita in scopul in care i-a fost destinat prin constructie, banca este abuzata de mine in cel mai rau mod cu putinta ba cu alte vopsele culori si muuulte alte nebunii. Produsul celor de Cuprinol(nu este singurul produs de pe piata) gaseste intr-o gama variata de culori si nuante iar la pret este rezonabil....nu este degegeaba :( Fara a se considera nici un fel de reclama il recomand cu incredere https://www.cuprinol.co.uk/fences/index.jsp Toate cele bune! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Da, dar ce te faci dacă ai 200-300 metri de gard? Cu o cisternă te descurci să dai o mana de ulei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum