Vizitator tudorcristian80 Postat Aprilie 20, 2019 Partajează Postat Aprilie 20, 2019 Am rezolvat si problema verticala schimband electroliticii din BV. Am pus si antena, cablu tv de fapt, dar nu sunt canale in spectrul receptionat de acest tv (doar FIF si fara hiperbanda...). Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 20, 2019 Partajează Postat Aprilie 20, 2019 Mă miră faptul că nu ai niciun canal recepționabil în banda FIF, distribuitorul vostru le are pe toate în UIF ? Că logica zice că pierderile cele mai mici în cabluri sunt în frecvență mică, nu invers. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 20, 2019 Partajează Postat Aprilie 20, 2019 Mai este o varianta defect programatorul (nu selectorul ), exista tensiunea varicap ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 20, 2019 Partajează Postat Aprilie 20, 2019 Sportul care l-am folosit mai bine de 10 ani in bucatarie, era facut integral acasa, cu propria manuta. La selectorul original am renuntat dupa '90 cand au inceput sa apara firmele de cablu. Am renuntat la antenele de pe casa si am upgradat tv-ul cu un programator de siemens si selectorul habar nu mai am din ce tv color era, dar l-am folosit asa, pana am trecut la color si in bucatarie, un samsung tot cu diagonala mica. Cred ca era prin 94. Daca vrei sa-l folosesti cumva, pune-i un selector de la un crt. Cu originalul nu prea ai sanse sa vezi mare lucru pe cablu, iar pe antena e din ce in ce mai greu.La mine in Iasi nu mai reusesc sa prind nimic cu antena, doar armonici scapate din instalatiile de cablu, si alea destul de slabe ca sa poti face reglaje. Link spre comentariu
Vizitator tudorcristian80 Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Pana anul trecut in grila analogica UPC posturile generaliste de baza (Tvr, Protv etc) erau in banda FIF si puteau fi receptionate cu absolut orice tv, dar au fost “mutate” toate in hiperbanda si UIF... Si intr-adevar, calitatea receptiei analogice scade spre frecventele mai mari din cauza pierderilor mai mari, dar nu prea mai pasa operatorilor de asta, au vrut pesemne sa faca loc mai mult altor servicii (internet) cu care impart banda. Tensiunile tunerului sunt ok, va trebui schimbat cu unul mai modern. Link spre comentariu
MihaiS82 Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Buna ziua tuturor, Am si eu exact modelul acesta, functional dar cu problema ca R363 (10 ohmi, legata la capatul unei infasurari a trafo linii) se incinge mult prea tare. Ma puteti ajuta cu schema electrica? Multumesc frumos! Mihai Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 schimba ți c323 Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 (editat) La 24.09.2020 la 20:02, MihaiS82 a spus: Am si eu exact modelul acesta, functional . Ma puteti ajuta cu schema electrica? Multumesc frumos! Mihai Specificati denumirea exacta a tv Sport,poate gasim scheme pe net sau le are vreun coleg. Sport 251 https://drive.google.com/file/d/0B0D5h65QGhZzenVqelgtbGJoTlk/view Editat Septembrie 28, 2020 de vio2007 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum