widoo Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 As vrea sa schimb coolere-le de pe un amplificator cu unele pentru carcasa de calculator. Este vreo diferenta intre cele de amplif si cele de calculator? Sau pot sa le schimb fara nici o problema? Link spre comentariu
edy_wheazel Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Daca sunt acelasi model, atunci nici o grija. Daca nu pot aparea probleme mecanice (nu se potrivesc), probleme care chiar daca le rezolvi ramane cea de dimensionare. Link spre comentariu
Stefan Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 eu cred ca nu este nici o diferenta atata timp cat se potrivesc ca marime,tensiune si sun alimentate corespunzator (filtraj pentru a nu induce paraziti).unele coolere pentru PC sunt mai bune (silentioase, flux de aer mai mare,rulmenti etc.) decat altele :smt005 ,asa ca vezi sa fie cel putin lafel ca cel de pe amp. Link spre comentariu
Vizitator Dusty Fog Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Vezi c? la unele amplifuri de putere mai vechi, coolerele erau alimentate pe 220 V ca, pe cînd coolerele de calculataur se alimenteaz? la 12 V cc! Link spre comentariu
widoo Postat August 9, 2007 Autor Partajează Postat August 9, 2007 Am inteles. Nu-i problema de alimentare ca eu amplif tip nou. Link spre comentariu
niq_ro Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 motivul de vrei sa le schimbi care e? daca sunt model nou? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum