Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cooler amplificator

widoo

Postări Recomandate

As vrea sa schimb coolere-le de pe un amplificator cu unele pentru carcasa de calculator. Este vreo diferenta intre cele de amplif si cele de calculator? Sau pot sa le schimb fara nici o problema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• widoo

2

• niq_ro

1

• Stefan

1

• edy_wheazel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca sunt acelasi model, atunci nici o grija. Daca nu pot aparea probleme mecanice (nu se potrivesc), probleme care chiar daca le rezolvi ramane cea de dimensionare.

Link spre comentariu

eu cred ca nu este nici o diferenta atata timp cat se potrivesc ca marime,tensiune si sun alimentate corespunzator (filtraj pentru a nu induce paraziti).unele coolere pentru PC sunt mai bune (silentioase, flux de aer mai mare,rulmenti etc.) decat altele :smt005 ,asa ca vezi sa fie cel putin lafel ca cel de pe amp.

Link spre comentariu
Vizitator Dusty Fog

Vezi c? la unele amplifuri de putere mai vechi, coolerele erau alimentate pe 220 V ca, pe cînd coolerele de calculataur se alimenteaz? la 12 V cc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări