george2014 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 buna ziua, Huawei Y540-U01 are aceasta imagine: din setari se poate schimba doar fundalul exista vre -o metoda de "resuscitare" ??? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 O resetare i-ai dat ? Link spre comentariu
george2014 Postat Aprilie 7, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Acum 4 minute, validae a spus: O resetare i-ai dat ? da,,,,,,si acelasi defect Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Atunci e un defect fizic al părții video/afișor.Ar trebui să încerci cu alt display de probă.Dacă nu e display-ul, probabil că o reparație nu ar mai renta, poate schimbată placa de bază cu tot.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Du-l la service ca e greu de diagnosticat sau cumpăra altu'! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Nu merita service...e un model destul de vechi, un Y540 se gaseste de ocazie, functional cu 150...200 lei. Cat sa coste reparatia ca sa fie rentabil, si sa nu-l arunci la payback? Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 (editat) prin setari pe undeva,chiar nu-mi aduc aminte unde exact,ai o optiune de schimbare la ecran normal sau polarizat http://support.three.co.uk/SRVS/CGI-BIN/WEBISAPI.DLL/,/?New,Kb=Mobile,Ts=Mobile,T=Device,varset_pid=32931,varset_cid=32971,Case=EXT(EM97101) Editat Aprilie 7, 2019 de zaharia valentin Link spre comentariu
george2014 Postat Aprilie 8, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Acum 19 ore, zaharia valentin a spus: prin setari pe undeva,chiar nu-mi aduc aminte unde exact,ai o optiune de schimbare la ecran normal sau polarizat http://support.three.co.uk/SRVS/CGI-BIN/WEBISAPI.DLL/,/?New,Kb=Mobile,Ts=Mobile,T=Device,varset_pid=32931,varset_cid=32971,Case=EXT(EM97101) ,,nu am gasit optiunea la care te referi,,,,poate la alt model Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Da-i formatare ca sa nu stai sa cauti in setari, daca merge bine, daca nu nu Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Incercati o rootare completa, daca nici asta nu ajuta, containerul de reciclare sau sertarul cu amintiri. https://www.oneclickroot.com/huawei-ascend-y540/ Quote Nu merita service...e un model destul de vechi, un Y540 se gaseste de ocazie, functional cu 150...200 lei. Nici macar atat...maxim 60-80 lei. Dar poate o fi vreo amintire, un cadou de la cineva, ceva... Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Din cate stiu, SUA ne-a avertizat in privinta HUAWEI... Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Acum 8 ore, alcon a spus: Din cate stiu, SUA ne-a avertizat in privinta HUAWEI... În ce privința! Concret nu au spus nimic. (se confunda securitatea cu vânzările) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Acum 10 ore, alcon a spus: Din cate stiu, SUA ne-a avertizat in privinta HUAWEI... Eu am schimbat la 2 telefoane HUAWEI touchscreen si ambele cumparate noi touchscreen , dar nu mergea bine in partea de jos si de atunci nici nu ma mai apropii de ele Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 (editat) Am un P10 de un an si ceva , funcționează foarte bine , i-am schimbat o dată display-ul pentru că l-am spart , 250 lei display + folie nouă + protectie pe spatele televizorului ( pentru că alunecă rău ) Eu fiind mai săracan nu dau bani pe telefoane , folosesc ce îmi dă moca firma la care am abonament sau la ce renunță soția sau băietul ( un S8 a fost ultimul telefon folosit de la ei , acum au trecut pe " aifoane " , " aifoane " care nu imi plac ) Am un record absolut de spart androizi in 2017 am spart cinci telefoane si două tablete Trebuie să schimb iar folia .....am făcut-o bine .....iar Acum 31 minute, Florinel TV a spus: Eu am schimbat la 2 telefoane HUAWEI touchscreen si ambele cumparate noi touchscreen , dar nu mergea bine in partea de jos si de atunci nici nu ma mai apropii de ele Nu au știut ăia să le schimbe sau au pus ecrane de doi lei . Nu blama un brand pentru că sunt alții neserioși sau Dorei . În următorii ani Huawei vor juca tare pe piața telefoanelor , o să vedeți . Editat Aprilie 9, 2019 de viobio Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Acum 24 minute, Faust2018 a spus: Am un P10 de un an si ceva , funcționează foarte bine , i-am schimbat o dată display-ul pentru că l-am spart , 250 lei display + folie nouă + protectie pe spatele televizorului ( pentru că alunecă rău ) Eu fiind mai săracan nu dau bani pe telefoane , folosesc ce îmi dă moca firma la care am abonament sau la ce renunță soția sau băietul ( un S8 a fost ultimul telefon folosit de la ei , acum au trecut pe " aifoane " , " aifoane " care nu imi plac ) Am un record absolut de spart androizi in 2017 am spart cinci telefoane si două tablete Trebuie să schimb iar folia .....am făcut-o bine .....iar Nu au știut ăia să le schimbe sau au pus ecrane de doi lei . Nu blama un brand pentru că sunt alții neserioși sau Dorei . În următorii ani Huawei vor juca tare pe piața telefoanelor , o să vedeți . Eu am cumparat si tot eu am schimbat touchscreen la clienti , dar sunt proaste touchscreen noi si au costat ceva bani , am schimbat display cu touchscreen la multe marci si au fost ok dar la HUAWEI nu au fost bune touchscreen , eu nu am spus ca aceste telefoane nu sunt bune ci am spus ca nu se gasesc piese de calitate si dai banii degeaba pe piese Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum