Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HUAWEI-help!

george2014

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• george2014

4

• Florinel TV

3

• validae

2

• modoran

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Atunci e un defect fizic al părții video/afișor.Ar trebui să încerci cu alt display de probă.Dacă nu e display-ul, probabil că o reparație nu ar mai renta, poate schimbată placa de bază cu tot..

Link spre comentariu

Nu merita service...e un model destul de vechi, un Y540 se gaseste de ocazie, functional cu 150...200 lei. Cat sa coste reparatia ca sa fie rentabil, si sa nu-l arunci la payback?

Link spre comentariu

Incercati o rootare completa, daca nici asta nu ajuta, containerul de reciclare sau sertarul cu amintiri.

https://www.oneclickroot.com/huawei-ascend-y540/

Nu merita service...e un model destul de vechi, un Y540 se gaseste de ocazie, functional cu 150...200 lei. 

Nici macar atat...maxim 60-80 lei. Dar poate o fi vreo amintire, un cadou de la cineva, ceva...

Link spre comentariu
Acum 8 ore, alcon a spus:

Din cate stiu, SUA ne-a avertizat in privinta HUAWEI...

În ce privința! Concret nu au spus nimic. (se confunda securitatea cu vânzările) 

Link spre comentariu
Acum 10 ore, alcon a spus:

Din cate stiu, SUA ne-a avertizat in privinta HUAWEI...

Eu am schimbat la 2 telefoane HUAWEI touchscreen si ambele cumparate noi touchscreen , dar nu mergea bine in partea de jos si de atunci nici nu ma mai apropii de ele

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Am un P10 de un an si ceva , funcționează foarte bine , i-am schimbat  o dată display-ul  pentru că l-am spart ,  250 lei  display + folie nouă + protectie  pe spatele televizorului ( pentru că alunecă rău ) 

Eu fiind mai săracan nu dau bani pe telefoane , folosesc ce îmi dă moca firma la care am abonament sau la ce renunță soția sau băietul (  un S8 a fost ultimul telefon folosit de la ei , acum au trecut pe " aifoane " , " aifoane " care nu imi plac ) 

Am un record absolut  de spart androizi :hdgfhgdf in 2017 am spart cinci telefoane si două tablete  :rade:

Trebuie să schimb iar folia .....am făcut-o bine .....iar :26

Acum 31 minute, Florinel TV a spus:

Eu am schimbat la 2 telefoane HUAWEI touchscreen si ambele cumparate noi touchscreen , dar nu mergea bine in partea de jos si de atunci nici nu ma mai apropii de ele

Nu au știut ăia să le schimbe sau au pus ecrane de doi lei .

Nu blama un brand pentru că sunt alții neserioși sau Dorei .

În următorii ani Huawei vor juca tare pe piața telefoanelor , o să vedeți .

IMG_20190409_091211.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 24 minute, Faust2018 a spus:

Am un P10 de un an si ceva , funcționează foarte bine , i-am schimbat  o dată display-ul  pentru că l-am spart ,  250 lei  display + folie nouă + protectie  pe spatele televizorului ( pentru că alunecă rău ) 

Eu fiind mai săracan nu dau bani pe telefoane , folosesc ce îmi dă moca firma la care am abonament sau la ce renunță soția sau băietul (  un S8 a fost ultimul telefon folosit de la ei , acum au trecut pe " aifoane " , " aifoane " care nu imi plac ) 

Am un record absolut  de spart androizi :hdgfhgdf in 2017 am spart cinci telefoane si două tablete  :rade:

Trebuie să schimb iar folia .....am făcut-o bine .....iar :26

Nu au știut ăia să le schimbe sau au pus ecrane de doi lei .

Nu blama un brand pentru că sunt alții neserioși sau Dorei .

În următorii ani Huawei vor juca tare pe piața telefoanelor , o să vedeți .

IMG_20190409_091211.jpg

Eu am cumparat si tot eu am schimbat touchscreen la clienti , dar sunt proaste touchscreen noi si au costat ceva bani , am schimbat display cu touchscreen la multe marci si au fost ok dar la HUAWEI nu au fost bune touchscreen , eu nu am spus ca aceste telefoane nu sunt bune ci am spus ca nu se gasesc piese de calitate si dai banii degeaba pe piese

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări