quadrall Postat Aprilie 6, 2019 Partajează Postat Aprilie 6, 2019 Buna ziua , am intrat fara sa vreau in posesia unor asfel de lampi si as dori sa intreb daca ptr punerea in functiune se foloseste si ceva auxuliar ( gen droser) https://www.radium.de/en/products/compact-fluorescent-lamp-raluxr-duo-rx-d-26w840g24d Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 6, 2019 Partajează Postat Aprilie 6, 2019 Este un tub fluorescent compact ce are doar starterul inclus, nu si drosselul de 26W. Atentie, trebuie folosit musai drossel inductiv la 50Hz, adica balast clasic, nu drossel electronic.Daca doriti sa folositi dorssel electronic, trebuie "operata" lampa, si extras straterul cu bimetal. Link spre comentariu
quadrall Postat Aprilie 8, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Am inteles. am probat si functioneaza iar cu placuta surpriza constat ca au o lumina placuta. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Cum ati reusit sa gasiti drossel de 26W? Sau i-ati pus unul de 20W? Link spre comentariu
quadrall Postat Aprilie 8, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2019 De proba am pus de 30w. Am o dilema in a le pune in uz intrucat nu prea gasesc corpuri de iluminat pe soclu G24 la preturi acceptabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum