Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema printer

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valivoi

3

• znecula

1

• mihaighe

1

• florianmro

1

Top autori în acest subiect

Joc in sistemul de antrenare,backlash necompensat, neperpendicularitate intre axe,viteza prea mare de translatie si franare prea brusca,corelat cu temperatura prea mare de extrudare(material prea fluid) ceea ce face ca piesa sa se deplaseze fata de placa suport pe o directie.

Editat de valivoi
Link spre comentariu

Multam pt raspunsuri. Joc pe axxa x s-ar putea sa am.

backslash nu stiu, am curele direct pe steppere, deci nu ar trebui sa fie joc

perpendicularitatea nu stiu cum sa o verific.

Link spre comentariu

Curelele sunt cu insertie metalica?O posibilitate ar fi ca ,curelele sa fie insuficient tensionate.O alta ar fi ca la stepperele sa piarda pasi datorita vitezei mare de translatie.Cel mai simplu pentru verificat perpendicularitatea x-y o verificati montand fixat bine un creion sau un pix pe hotend,si ii dati comanda imprimantei ,fara fir sa faca un caroiaj,o grila ca a foii de matematica pe o hartie prinsa fix pe heatbed,apoi cu un echer 90 grade verificati perpendicularitatea intre liniile verticale si cele orizontale,ele fiind paralele cu ghidajele,liniile orizontale paralele cu axa x liniile verticale cu axa y.Imprimanta este facuta de dumneavoastra sau cumparata?Pana acum a functionat corect sau sunt primele probe?             https://www.google.com/search?source=hp&ei=6iypXI_HEMX6qwGWzYL4Cg&q=ovoid+circles+made+by+the+3d+printer&oq=ovoid+circles+made+by+the+3d+p&gs_l=psy-ab.1.1.33i22i29i30l2.7582.45532..48380...1.0..0.342.4632.0j30j0j1......0....1..gws-wiz.....0..35i39j0j35i39i19j0i67j0i131j0i131i67j0i10j0i203j0i22i30j33i160j33i21.ATOzH_7JGEI

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări