profimex Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Apasati 0, 6, 2, 5, 9, 6 si INFO Link spre comentariu
adrianvmx Postat Aprilie 8, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Am facut update de soft dar evident ca nu s a schimbat limba si nici in meniu nu a aparut vreo optiune de modificare a acestei setari. Pentru accesare service mode merge doar folosind secventa : 123654 dar pe ecran apar pagini notate in stanga sus cu CSM1...pana la .CSM3, care contin data despe model ,soft, semnal, option bit, dar nu se poate intra pe ele si modifica. O alta modificare se produce atunci cand tastez :0 6 2 5 9 6 si HOME cand la fel ca si inainte de update imi apare in dreapta sus mesajul SDM care licareste la fiecare apasare de buton pe telecomanda (de parca ar fi un fel de test comunicare prin infra cu telec.). Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 in meniurile CSM si SDM nu poti modifica limba. Ai 2 variante: 1. meniu/home 1 9 9 9 back si selectezi modifici virgin mode din off in on(asta e practic resetarea din meniul de service) 2. intri in meniu si traduci fiecare cuvant pe google cu google translate sau cautand pe youtube poate vezi un clip cu meniul in engleza sau intr-o limba cunoscuta. Alta varianta nu exista!!! Link spre comentariu
adrianvmx Postat Aprilie 8, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Chiar acum, clony a spus: in meniurile CSM si SDM nu poti modifica limba. Ai 2 variante: 1. meniu/home 1 9 9 9 back si selectezi modifici virgin mode din off in on(asta e practic resetarea din meniul de service) 2. intri in meniu si traduci fiecare cuvant pe google cu google translate sau cautand pe youtube poate vezi un clip cu meniul in engleza sau intr-o limba cunoscuta. Alta varianta nu exista!!! Cu meniu /home 1 9 9 9 back nu se întâmplă nimic. Am încercat de prima data când mi a fost sugerat. Mulțumesc. Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Pune niste poze cu meniul ca te ajut eu sa gasesti meniul de limba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum