Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv lcd Philips 40PFL7007T/12

adrianvmx

Postări Recomandate

Acest televizor are meniul in Olandeza , am incercat din meniu sa schimb limba dar nu ma descurc , ma gandeam ca poate trebuie sa fac update de soft ...meniul de optiuni este foarte saracacios .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrianvmx

5

• yokoono

4

• clony

3

• iuliantv

2

trebuie sa intrati in meniu serv si sa ai dati virgin mod  on dupa care tv cere intalare limba tara si asa mai departe , se intra cu  M ,1,9,9,9 SI TASTA return/sau back

Link spre comentariu

Multumesc pentru secventa dar nu functioneaza ,am incercat cu     0-6-2-5-9-6-HOME  si imi apare in dreapta sus mesajul SDM care dispare doar daca opresc tv ul.Mai jos atasez telecomanda

IMG_20190406_105701.jpg

Link spre comentariu

Va trebui sa invatam si olandeza. Nu trebuie sa stim decat cateva cuvinte care sunt in menu. Exceptand chineza, rusa, turca nu mai este alta limba ?.

Daca este sasiu (scrie pe eticheta din spate) QF1EU  va dau un soft pentru stick sa incercati un update.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, adrianvmx a spus:

Este sasiu QFU1.1E LA     Am incercat sa fac update prin wifi  se conecteaza dar nu gaseste update uri.

avand in vedere ca forumul e plin de ci faill eu zic sa renuntati la update

Link spre comentariu

Update soft nu schimba limba deci nu cauta degeaba. Telecomanda originala si meniu 1999 back sau varianta mai simpla ii dai cu google translate.

E asa de greu sa apesi home de pe telecomanda si sa scrii pe google toate cuvintele alea care iti apar? Daca nu incerci varianta asta o sa stai mult si bine asteptand un soft care nu o sate ajute cu nimic...

Link spre comentariu
1 hour ago, iuliantv said:

avand in vedere ca forumul e plin de ci faill eu zic sa renuntati la update

Eu ma gandeam ca daca faci update cu SOFTUL LOR si EXACT CE TREBUIE nu trebuie sa apara acea eroare. Atunci de ce s-ar mai gasi pe site ?. Mie nu mi-a aparut niciodata ci sau key fail. Si update de soft nu schimba limba AUTOMAT ci s-ar putea sa apara in menu si alte....limbi.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 42 minute, yokoono a spus:

Eu ma gandeam ca daca faci update cu SOFTUL LOR si EXACT CE TREBUIE nu trebuie sa apara acea eroare. Atunci de ce s-ar mai gasi pe site ?. Mie nu mi-a aparut niciodata ci sau key fail. Si update de soft nu schimba limba AUTOMAT ci s-ar putea sa apara in menu si alte....limbi.

nu am zis nimic de limba,doar ca multi se plang de ci faill dupa update de soft,cat despre limba m-as mira ca acel tv sa nu aiba si alta limba in menu,doar daca este in vre-un hotel mode

Acum 4 minute, Costica LCD a spus:

Probleme cu "ci plus key fail" au doar modelele de Philips prezentate in revista Service Tv a Dl-ui Tavi.....

725632440_TPN15_1ELA.jpg.326ae0366415e2356ee041eba75acaaf.jpg

nu se stie daca acea lista va contine si ,,actualizari,, in urmatorii ani ,luni de zile,

Link spre comentariu
15 minutes ago, iuliantv said:

nu se stie daca acea lista va contine si ,,actualizari,, in urmatorii ani ,luni de zile,

Ai si tu dreptate ca nu se stie...fiecare e liber sa faca update pe riscul lui....daca e tv-ul clientului atunci trebuie sa se scarpine prin buzunare ca sa-i cumpere alta placa clientului respectiv, asta daca nu la pus in tema dinainte cu unele riscuri...:rade:

Eu cind repar un display mai ales din acela mare si scump, il atentionez pe client ca poate sa iasa perfect sau poate sa iasa mai rau de cum a fost...si daca clientul accepta atunci ii dau bice....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
6 hours ago, adrianvmx said:

Multumesc pentru secventa dar nu functioneaza ,am incercat cu     0-6-2-5-9-6-HOME  si imi apare in dreapta sus mesajul SDM care dispare doar daca opresc tv ul.Mai jos atasez telecomanda

IMG_20190406_105701.jpg

Daca zici ca in meniul utilizatorului nu ai decat limba olandeza atunci cel mai probabil o poti schimba din menu service, sunt vre-o 3 optiuni de service la Philips:

1. 062596+menu

2. 062596+info

3. 123654

Prinde bine cazmaua de coada si sapa cu putere ca s-ar putea sa d-ai de aur...ori s-ar putea ca aurul sa devina fier ruginit daca faci vre-o setare gresita...:rade:, dar nu e problema ca te ajutam noi daca ramai fara imagine....eu am patit si stiu ce spun...:)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări