Vizitator mesterika Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 (editat) TV Philips 43PUH490088 Salve, Am de remediat acest TV, care " .. un meserias ..." , a incercat sa schimbe Led-urile , din spatele panoului... Am deschis capacul TV-ului, si am constatat ca , o conexiune la Matrice, este rupta.... De aici incepe dansul... Ma intereseaza, daca are cineva un panou similar, spart, distrus , pentru a lua , o conexiune flexibila , ca sa remediez problema . Multumesc Editat Aprilie 5, 2019 de mesterika Link spre comentariu
Vizitator mesterika Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 .... si o imagine, de la led-uri ... Multumesc Spor la treaba Link spre comentariu
Marian Roman Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Acum 7 minute, mesterika a spus: .... si o imagine, de la led-uri ... Multumesc Spor la treaba Nu cumva dumneata ai distrus aceasta banda? slabe sanse sa gasiti o banda identica. daca vinzi baretele cu leduri sa ma anunti :) Link spre comentariu
Vizitator mesterika Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Salve, Daca faceam aceasta gafa, spuneam ... Oricui i-se poate intampla .... am patit si eu , asemenea , tampeni , din neatentie ... Este TV-ul , unui prieten , si am promis , ca il depanez ... Sirurile de LED-uri, urmeaza sa le achizitionez... le schimb , pe toate .... Multumesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 (editat) Cam greu de schimbat banda aceea !! Mai bine display-ul ! Editat Aprilie 5, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Eu zic sa nu cumparati ledurile. Le cumparati degeaba. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 (editat) 11 hours ago, mesterika said: Ma intereseaza, daca are cineva un panou similar, spart, distrus , pentru a lua , o conexiune flexibila , ca sa remediez problema . Multumesc Ca sa lipesti o alta folie(driver SD) pe sticla sansele tale sunt sub zero, electrozi de pe folia care e lipita pe sticla au grosimea de 3-4 microni, firul de par are 100 microni(0,1mm) mai departe calculeaza tu......este o operatiune foarte complexa si necesita masinarie speciala plus ca trebuie sa rupi ceva din timpul vieti ca sa inveti sa lucrezi cu ea, nu mai spun ca trebuie sa dai un "VAGON" de bani pe aceasta masina....daca chiar vrei sa-l rezolvi, e un meserias prin Iasi care se ocupa cu asa ceva si are masinarie speciala si dupa cum vada ca arata, cred ca e construita de el, asta da Roman destept, din partea mea are toata stima......ce credeai Dl mesterika ca e asa simplu sa gasesti o folie similara si sa o lipesti cu super glue, ce vrei sa faci tu sunt "amintiri din copilarie"... https://chuangliyou.en.made-in-china.com/product/iynEeCsVAIhu/China-Tab-Bonding-Machine-618sh-TV-Laptop-LCD-Screen-Cof-Replacement-Machine.html Editat Aprilie 5, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator mesterika Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Salve, Multumesc pentru sfaturi , dar am sa-mi fac timp , sa ma joc cu acest panou ..... ... daca se strica am sa gasesc altul ..... iar daca reusesc ..... e perfect .... Numai cine nu incearca , nu reuseste .... Spor la treaba Link spre comentariu
Marian Roman Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Acum 2 ore, mesterika a spus: Salve, Multumesc pentru sfaturi , dar am sa-mi fac timp , sa ma joc cu acest panou ..... ... daca se strica am sa gasesc altul ..... iar daca reusesc ..... e perfect .... Numai cine nu incearca , nu reuseste .... Spor la treaba slabe sanse sa mai gasesti display asemanator. ti-am scris in privat ca am eu unul (am avut), dar nu ai dat niciun semn. deja l-am vandut Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 2 hours ago, mesterika said: daca se strica am sa gasesc altul Sa inteleg ca in situatia in care este....este bun ?. Sau se poate strica si mai mult decat...stricat ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) On 4/12/2019 at 11:49 AM, mesterika said: Salve, Multumesc pentru sfaturi , dar am sa-mi fac timp , sa ma joc cu acest panou ..... ... daca se strica am sa gasesc altul ..... iar daca reusesc ..... e perfect .... Numai cine nu incearca , nu reuseste .... Spor la treaba Joacate putin cu el poate reusesti sa-l rezolvi....eu am 15 ani de cind repar displayuri....poate tu esti mai norocos ca mine....Iti doresc mult succes, intre timp nu uita sa cumperi si masinaria de sus..., driverul SD care e "otravit" am eu sa-ti dau gratis, nu trebuie decat sa-l lipesti pe sticla si pcb...nu e mare branza un kil de cas.... Editat Aprilie 14, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum