manuconstantin Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 acest tv echipat cu procesor tda 11106/v3/3/aq6 la cautare programe nu se opreste corect pe post si nici din acord fin nu obtin imagine buna. stie cineva cauza? Link spre comentariu
fane buy Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 În calea comuna are o bobina încercati din ia daca nu schimbatii memoria(sau selectoru,filtru ofv) Link spre comentariu
manuconstantin Postat Aprilie 4, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2019 nu are bobina caf si memoria am schimbat-o chiar si selectorul Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 (editat) Probabil se regleaza din meniu service !! Editat Aprilie 4, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
cristronic Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 3 hours ago, manuconstantin said: acest tv echipat cu procesor tda 11106/v3/3/aq6 la cautare programe nu se opreste corect pe post si nici din acord fin nu obtin imagine buna. stie cineva cauza? Ati incercat si cu alte dumpuri? Link spre comentariu
manuconstantin Postat Aprilie 4, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2019 am incercat si nimic , am schimbat sasiul cu totul si am rezolvat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum