doru3160 Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 Intre timp am vorbit cu omul interesat, i-am dat denumirea si daca nu va gasi la noi, va face o comanda, care va veni cand va veni. E interesant kitul, oricat am discuta. Pt un copil, pana ajunge sa se joace cu arduino si roboti, are ce invata. Cei supradotati, pot trece direct la proiectarea de pc-uri, nu-i opreste nimeni. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Aprilie 18, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 (editat) Da, kitul este adus din afara si este cam 90% complet ii lipseste difuzorul, se pot face toate montajele fiind functional 100%. Nu am mai raspuns findca sunt in afara tarii (in afara UE) si internetul costa 1Mb cat un abonament pe o luna la noi , dar cand revin va dau toate detaliile o sa incerc sa scanez si carticica cu montaje. Montajele se pot face si separat cu componente discrete. Editat Aprilie 18, 2019 de validae kit, nu chit... Link spre comentariu
Cristian74 Postat Aprilie 22, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Am urcat pe youtube de pe un wi-fi free (in sfarsit) cel de-al doilea videoclip cu jocul asamblat pe montajul 60 (il aveam stocat in memoria camerei foto): Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Mult mai util si mai fiabil ar fi un breadboard+un set de componente+72 sau mai multe scheme care pot fi executate cu acele componente.Nu prea are rost acel sasiu, e prea limitativ si scump. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Aprilie 23, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2019 21 hours ago, Spitfire said: Mult mai util si mai fiabil ar fi un breadboard+un set de componente+72 sau mai multe scheme care pot fi executate cu acele componente.Nu prea are rost acel sasiu, e prea limitativ si scump. Se pot face foarte multe scheme de ordinul miilor, tinand cont ca are un amplificator audio (LM386 cred) un modul FM, un modul AM MK484, si componente discrete. Cele 72 montaje sunt clasice asa cum spuneam fiind baza pentru a experimenta si alte montaje in aceasi logica. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Pana prin 2014 exista si in Bucuresti o firma care producea asa ceva, nu cred ca mai exista, din pacate: https://lumitronic.wordpress.com/victor-3/ Link spre comentariu
Cristian74 Postat Aprilie 27, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Schema Radio AM , experimentul 60... Link spre comentariu
Cristian74 Postat Aprilie 27, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Radio FM : Schema : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum