Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

72+ Amazing Science Workshop (TRONEX)

Cristian74

Postări Recomandate

Intre timp am vorbit cu omul interesat, i-am dat denumirea si daca nu va gasi la noi, va face o comanda, care va veni cand va veni. E interesant kitul, oricat am discuta. Pt un copil, pana ajunge sa se joace cu arduino si roboti, are ce invata. Cei supradotati, pot trece direct la proiectarea de pc-uri, nu-i opreste nimeni.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

7

• Cristian74

6

• validae

4

• Spitfire

2

Top autori în acest subiect

Da, kitul este adus din afara si este cam 90% complet ii lipseste difuzorul, se pot face toate montajele fiind functional 100%.  Nu am mai raspuns findca sunt in afara tarii (in afara UE) si internetul costa 1Mb cat un abonament pe o luna la noi :56 , dar cand revin va dau toate detaliile o sa incerc sa scanez si carticica cu montaje. Montajele se pot face si separat cu componente discrete.

Editat de validae
kit, nu chit...
Link spre comentariu

Mult mai util si mai fiabil ar fi un breadboard+un set de componente+72 sau mai multe scheme care pot fi executate cu acele componente.Nu prea are rost acel sasiu, e prea limitativ si scump.

Link spre comentariu
21 hours ago, Spitfire said:

Mult mai util si mai fiabil ar fi un breadboard+un set de componente+72 sau mai multe scheme care pot fi executate cu acele componente.Nu prea are rost acel sasiu, e prea limitativ si scump.

Se pot face foarte multe scheme de ordinul miilor, tinand cont ca are un amplificator audio (LM386 cred) un modul FM, un modul AM MK484, si componente discrete.

Cele 72 montaje sunt clasice asa cum spuneam fiind baza pentru a experimenta si alte montaje in aceasi logica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări