Sharky Postat Ianuarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Majoritatea sunt praf....slefuite de vreme. Link spre comentariu
david321 Postat Ianuarie 16, 2021 Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 La 10.01.2021 la 11:59, daniels a spus: de unde ai luat? kit ul l-am luat din dedeman continea seringa,rasina,o chestie care se lipeste cu banda dublu adeziva deasupra fisurii,un ac pt curatat ,lama cutter , folii finisaj si o oglinda cu ventuze care se prinde pe interior ca sa supravegheati operatiunea .......aveti si un prospect cu instructiuni si figuri. https://www.dedeman.ro/craiova/kit-auto-pentru-reparat-parbrize-visbella-6970625540837/p/1049110 Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 Cu ala am astupat si eu ciobitura. MErge si la crapaturi, aproape ca dispar, DAR e greu sa le opresti chair si prin gaurire. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 16, 2021 Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 Am fost la dede si nu aveau. Am sa mai incerc. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2021 Rasina aia face toti banii, in rest o lama de ras sau o bucata de furtun ca sa tii rasina doar in locul de interes nu e mare lucru sa faci rost.... Lampa de UV nu e nevoie, ajunge sa lasi masina in soare daca e sa ai noroc de cer liber. La mine era vara... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum