Vizitator dany65 Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 ce difuzoare imi recomandati pentru statia asta 2x 120 ..in principiu vreau sa se auda un bass puternic... pentru o petrecere de apartament . :partyman: :partyman: .astept raspuns multumesc anticipat...statie e kenwood k...-87 ..nu ?mi mai aduc aminte exact Link spre comentariu
mircea888 Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 spune exact modelul statiei, e importanta si impedanta pe care functioneaza.mai spune cam de cati bani dispui pentru difuzoarele de bass, eventual cat vrei sa cheltui in total cu 2 boxe, si cum vrei sa fie boxele: pe 2 cai sau 3 cai? Link spre comentariu
zal Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Kenwood KA-87: ''100 watts per channel minimum, both channels driven @ 8 ohms from 20Hz to 20kHz with no more than 0.05% THD.''Deci boxe de 8 Ohmi. Ramine sa-ti recomande baietii niste difuri. Link spre comentariu
Vizitator dany65 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 din cate am vazut statie are un buton la care dau 4-8ohmi si pot sa dau si la 16ohmi .. Link spre comentariu
Vizitator dany65 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 nu as vrea sa dau mai mult de 100$ pe ambele difuzare Link spre comentariu
Vizitator dany65 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 daca imi recomandati niste difuzoare as vrea sa-mi dati si dimensiunile la boxa ..multumesc sper sa primesc raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum