Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce cărţi mai citim şi merită citite

Vizitator

Postări Recomandate

Nu e cazul. În general sînt permisiv cu offtopicurile constructive, dar cele care chiar o iau pe arătură... E păcat de topic, mie mi-e cel puţin interesant.

Link spre comentariu

Sa ( revenim ) si la carti . Alea de citit ... Eu am citit si rusesti . Unele mi - au placut . Razboi si pace , Asa s - a calit otelul , cele semnate Dostoievski , Donul linistit ( Mihail Solohov ) si multe altele . 

Link spre comentariu

Un pic ... , diger mai greu astea cu religia ( fie si tangentiale  , sau ca decor literar ) , desi am lecturat Biblia de multe ori . Interesant la autorul mentionat este ca a creat un sistem filosofic propriu . Cat de " asa si pe dincolo " , e o alta discutie .

P.S. - pentru dl . Maresal

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ciudata moarte a avut omul acesta ... , eu cred ca de la legatura spirituala cu Eliade i s - a tras  ... Oricum , sclipitoare minte si spirit .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ma rog , teorii si teorii . Putem specula ..., adevarul e dincolo de noi . Ucigasii de meserie nu folosesc calibrul ala , si nu fac economie la munitie . Zic si eu ... , cine stie ... L - au impuscat la WC fiindca e cel mai simplu  , comod si sigur . Poate au coincis mai multe interese , urmate de o operatiune de acoperire - dezinformare . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări