ratza Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Dădui io cu mopu', vă rog frumos să nu mai scuipaţi sămînţe pă jos. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 (editat) Ok! Nu știam ca mai e cineva la diverse! Chiar ma speriasem! Editat Aprilie 12, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Nu e cazul. În general sînt permisiv cu offtopicurile constructive, dar cele care chiar o iau pe arătură... E păcat de topic, mie mi-e cel puţin interesant. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 http://www.101books.ru/carte/descarca-markus-zusak-hotul-de-carti-pdf Mai propun una Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Sa ( revenim ) si la carti . Alea de citit ... Eu am citit si rusesti . Unele mi - au placut . Razboi si pace , Asa s - a calit otelul , cele semnate Dostoievski , Donul linistit ( Mihail Solohov ) si multe altele . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Dintre rusi Soloviov cumva!? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Acum 5 minute, maresaldeflota a spus: http://www.101books.ru/carte/descarca-markus-zusak-hotul-de-carti-pdf Mai propun una Mișto filmul ! Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 (editat) Un pic ... , diger mai greu astea cu religia ( fie si tangentiale , sau ca decor literar ) , desi am lecturat Biblia de multe ori . Interesant la autorul mentionat este ca a creat un sistem filosofic propriu . Cat de " asa si pe dincolo " , e o alta discutie . P.S. - pentru dl . Maresal Editat Aprilie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Acum 1 minut, Faust2018 a spus: Mișto filmul ! Asa am aflat de carte ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Încă una care m-a impresionat Link spre comentariu
VAX Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Eu citesc numai chestii tehnice (articole, reviste), nu am timp de literatura. Nevasta-mea a citit recent mai multe carti scrise de Mihail Bulgakov (Maestrul si Margareta, Garda alba, Inima de caine, etc), care i-au placut mult. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 (editat) Ciudata moarte a avut omul acesta ... , eu cred ca de la legatura spirituala cu Eliade i s - a tras ... Oricum , sclipitoare minte si spirit . Editat Aprilie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Nu, a fost o moarte simbolica, au vrut sa transmită un mesaj cei ce l-au ucis în toaletă, se bagase pana la gat în niște prostii... Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 (editat) Ma rog , teorii si teorii . Putem specula ..., adevarul e dincolo de noi . Ucigasii de meserie nu folosesc calibrul ala , si nu fac economie la munitie . Zic si eu ... , cine stie ... L - au impuscat la WC fiindca e cel mai simplu , comod si sigur . Poate au coincis mai multe interese , urmate de o operatiune de acoperire - dezinformare . In fine ... Editat Aprilie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate