Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce cărţi mai citim şi merită citite

Vizitator

Postări Recomandate

8 hours ago, Koko said:

Eu am citit cu placere  “Pisica in cizme”  de Edgar Michelson,

in fine, nu-i postez coperta aici,

restul le-am considerat, pierdere de timp pentru  imaginatia sau teoria altora.

Deci se poate ! ... Macar esti sincer , e un castig . Daca e in urma lecturii cartii de capatai , e si mai bine . Inseamna ca a avut efect(e) de luat in seama . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ce sa zic ... eu am apreciat sinceritatea d - lui Koko . La vremea respectiva , lucrarea a circulat sub forma de xerocopii sau chiar dactilografiata . Nu m - a interesat , preferam experiente erotice pe viu , nu livresti . Fiecare cu parerile lui , d - aia e democratie ! Ma rog , nu e prea iubita de unii dintre " marimi " si useri , care o socotesc apanajul personal ( unic ) ... , dar asa e - n viata . Chiar si in aia din afara forumului , unii ( aceiasi ) au uitat ca exista . Sau poate nu le  - a adus satisfactiile dorite ...  

P.S. - pt . dl . Dan85

Editat de gauss
Link spre comentariu

Am inteles . Pai , o sa cam aveti de lucru ( parere personala ) . Si anume pe aici , in real life nu stiu , si nu e treaba mea ! In provincie e mai simplu , santem toti afectati ...

P.S. - e cineva interesat de cartea d - lui Radu Anton Roman ? O pot posta pdf ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Poate la pacienti cronici sa aiba efect . Aia sant tensionati , si le trebuie relaxare . Mai ales daca medicina alopata nu mai are efect .

" Cu cărțile astea nu reușești prea multe... " - ce vreti sa comunicati , ca nu ma prind ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 25 minute, gauss a spus:

Eu " citesc " in ultimul timp numai carti de colorat ...

Si, te incadrezi intre liniile de contur sau le mai depasesti din cind in cind?

Link spre comentariu

E o ofertă zilele astea, banare ,,pe repede înainte,, vrea careva să se bage ? Că văd vreo doi clienți pe aici ?  Ce naiba, nu aveți loc pe forum unul de altul, sau ce ?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări