Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce cărţi mai citim şi merită citite

Vizitator

Postări Recomandate

" Seniorii Razboiului " s - a publicat la noi in 1975 , in editura Univers . Atunci a fost si citita ...

P.S. - la " culoare " ... , merge si nuvela " Picnic la marginea drumului " ... , Arkadi si Boris Strugatski . A aparut in unul din " almanahele " Anticipatia , vorba aceluiasi primar ... S - a facut si ceva  film ... , care nu bate cartea ! ... Sa fie tripleta completa , ar mege si " Casa cu o mie de etaje " , de Jan Weiss , editura Dacia 1976 .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Da, sint ultimele dar recitite, la am la casa de vacanta...

Acasa am reluat Seniorii Razboiului dupa vreo 44 de ani...

O sa`i fac si o foto cind ajung.

IMG_1309.JPG

Link spre comentariu

Cine e interesat de istoria recenta , si de zona politico - militara , se poate delecta ( parere personala ) cu scrierile lui Viktor Suvorov . Daca incepe cu cea de mai jos , e si mai bine ... E o lectura care merge la oricine are darul cititului , e captivanta . Si mai e si adevarata ...

P.S. - la inceput , scrierile lui au fost prima oara publicate in Romania de editura Polirom , in anii '90

suvorov.JPG

Editat de gauss
Link spre comentariu

Mai exista un nene ... , printre putinii din Mossad care au povestit una - alta . Victor Ostrovsky , la inceput a fost publicat in editura RAO . Merita citit ( zic eu ) , are si alte  titluri :

ostrovski.jpg

Editat de gauss
Link spre comentariu

Eu am citit cu placere  “Pisica in cizme”  de Edgar Michelson,

in fine, nu-i postez coperta aici,

restul le-am considerat, pierdere de timp pentru  imaginatia sau teoria altora.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări