gauss Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 (editat) Cred ca ar trebui si oleaca de clasificare pe categorii : beletristica , istorice , fictiune , SF etc . Editat Aprilie 3, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 Acum 11 ore, celtik a spus: Biblia. Daca stii sa o interpretezi, e cea mai utila carte. O frumoasa colectie de folclor adaptat / interpretat. A fost cu siguranta intre primele 100 carti citite de mine dar nu neaparat din convingene ci in principal "ca sa nu mor prost". 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 Acum 20 ore, celtik a spus: Biblia. Daca stii sa o interpretezi, e cea mai utila carte. Susțin. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 Acum 11 minute, dan cod a spus: Susțin. Like, hermeneutica și exegeza Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 3, 2019 Partajează Postat Aprilie 3, 2019 https://www.emag.ro/viata-secreta-a-copacilor-bc96026/pd/DCBH3NBBM/ Merită cumpărată şi citită, nu e chiar la nivelul pe care care il are "Viaţa secretă a plantelor" a lui Bird/Thompson, dar e bine inchegata si scrisa de un profesionist in meseria lui. Link spre comentariu
norad Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 Sugerez a fi citita cartea "Ghidul nesimtitului" de Radu Paraschivescu. Ultima carte pe care am citit-o a fost "Cartea rasului si a cercetatrii" tot de autorul mentionat mai sus. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 Nu-mi aduc aminte de ultima, dar, eu am citit aceste carti si vi le recomand si dvs, cu mentiunea ca nu conteaza ordinea in care le prezint. Link spre comentariu
valangjed Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Ultima carte citita este "Mosad, mania Israelului" de Eric Fratini.Cea mai "buna", de fapt cea mai "marcanta" pentru mine, este seria "Dune" de Frank Herbert. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Margaret Mitchell - Pe aripile vantului (a cata oara?) Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 În tinereţe, eu am mai citit şi "De veghe în lanul de secară" (The Catcher in the Rye) de J.D. Salinger. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Ati citit "Amintiri despre viitor", (Erinnerungen an die Zukunft [Ungelöste Rätsel der Vergangenheit]), (Chariots of the Gods) de Erich Anton Paul von Däniken? Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Tu ai citit declaratiile ulterioare ale lui Daniken pe subiect? Pure SF. 1 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 La virsta mea nu mai citesti. Recitesti! Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Hai, nu te mai da rotund, sint inca multe carti care se merita citite si sigur nu ai reusit sa le citesti pe toate. Oricum eu trebuie sa recunosc ca in ultimii ani am citit mai putin decit in liceu/studentie. 2 Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 E normal să citești mai puțin cînd timpul liber se reduce. Link spre comentariu
Postări Recomandate