Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera Panasonic LX5 Cap de Serie

rochester21

Postări Recomandate

Vand un LX5 din faimoasa serie de la Panasonic. Un aparat excelent. Foarte fiabil, obiectiv luminos, macro de la 1 cm, constructie metalica si fabricat in Japonia. Pret 290 lei.

LX5 vine cu curelusa, capacel, acumulator si incarcator originale. Are zgarieturi doar la baza, ii dau 9.4/10. Nu are zgarieturi pe ecran, obiectivul e perfect. Nu am reusit sa accesez meniul de service ca sa aflu numarul de cadre, dar am un lX3 cu 23.000 de cadre si dupa cum arata LX5-ul as ghici ca are in jur de 5000 de cadre la activ. Mai are multa viata in el, bateria tine bine(in jur de 250 de poze sau 45 minute de filmare cu aproximatie).

Trage raw si filmeaza 720p. Singurul motiv pentru care il dau este ca vreau un lx100 si trebuie sa sparg pusculita pentru ca nu sunt ieftine.
Poate fi probat oricand in Galati sau il livrez. Garantez ca aparatul lucreaza in parametri si arata foarte bine, curat etc.

Livrez prin curier cu verificare, dar nu via olx, intrucat atunci cand fac comanda online ori se intarzie, ori nu vine deloc si nu e vorba de valoare mare. Curierul normal costa in jur de 35 de lei. Sau posta la 10 lei/prioripost la 15 lei.

33xfuy1.jpg

29q00hh.jpg

330z236.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rochester21

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vanduta :26:91

Din fericire, mai am o camera donatoare pentru cei care vor sa castige bani...din fotografie. Vezi anuntul cu rx100.

Editat de rochester21
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări