Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

manda si tanda 125km la ora

Vizitator

Postări Recomandate

felicit politia romana (nu fac parte din ea ) si ma bucur de atitudinea ei fata de un exces al unei persoane care prin functia ei trebuia sa constituie

un exemplu de comportament

toate cele bune politistilor din Mihailesti/Giurgiu 

Link spre comentariu
Acum 5 minute, johnelforum a spus:

felicit politia romana (nu fac parte din ea ) si ma bucur de atitudinea ei fata de un exces al unei persoane care prin functia ei trebuia sa constituie

un exemplu de comportament

toate cele bune politistilor din Mihailesti/Giurgiu 

Mai exact ce!? Nu de alta da nu înțeleg nimic din ce scrie?? :ras:

Link spre comentariu
Acum 7 minute, d2134 a spus:

Mai sezi si mai cugeta... poate intelegi. ( e vorba de manda si de 125- da o cautare cu Gogu)

Ok, noroc ca nu e @validae

Pesonal legea e prea blândă, trebuia confiscata masina și luat permisul definitiv sa mai faca care a asa ceva:rade:

Link spre comentariu

„Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalți e trist. La fel și când ești prost...”

Oricum nu cred ca cineva era in dubiu cat de prost (idiot, dobitoc si lista poate continua) este manda. Trebuie sa ai ceva neuroni in cap ca sa poti realiza care sunt urmarile depasirii vitezei in localitate cu 75km/h. 

Link spre comentariu
Acum 10 minute, dan-a2 a spus:

Permisul  da dar masina  o confisca degeaba  ,are  balta peste  !!:da

Ba și mașina, unii se oftica, sa o vândă fiscul sa dea banii la bujet! 

Link spre comentariu
Acum 39 minute, dany_cta a spus:

Asta suna de parca ar avea nevoie de permis ca sa conduca. Radarul nu se mai poate sterge, cel putin nu asa de usor, dar nu exista un radar care sa inregistreze daca ai permis sau nu cand te opreste. Daca nu te afecteaza, care e problema ?

In fiecare masina de Politie Rutiera  exista un calculator, calculator care este conectat la baza nationala de date,  si te poate identifica dupa:   numarul de inmatricular, proprietar, polita RCA si ITP.

La solicitarea documentelor. politistul stie exact ce ai in neregula. Merge in spatele tau, verifica si daca in calculator gaseste nereguli, te opreste. 

La viteza este alta problema. Cu radar, cu filmare, poze....

Link spre comentariu
16 minutes ago, PINTI said:

In fiecare masina de Politie Rutiera  exista un calculator, calculator care este conectat la baza nationala de date,  si te poate identifica dupa:   numarul de inmatricular, proprietar, polita RCA si ITP.

La solicitarea documentelor. politistul stie exact ce ai in neregula. Merge in spatele tau, verifica si daca in calculator gaseste nereguli, te opreste. 

La viteza este alta problema. Cu radar, cu filmare, poze....

Nu ai inteles aproape nimic din ce am zis eu. Nu am zis ca nu pot sa te verifice, ci ca nu se inregistreaza nicaieri ca te-au verificat, asa cum e pe radar. Deci pe intelesul celor care nu inteleg decat explicat mot a mot: poate sa inchida ochii, nu ca la radar unde e obligat sa te sanctioneze.

Link spre comentariu
4 hours ago, adrian_pic said:

Oricum nu cred ca cineva era in dubiu cat de prost (idiot, dobitoc si lista poate continua) este manda.

Partidu te vrea prost ! Acolo e pus doar de forma, evident. Altii din spatele lui trag sforile. Ar fi total aiurea sa puna astia unu care sa ii mearga mintea si sa faca treaba, ca incepe sa gandeasca de unu singur si apoi nu mai raspunde la comenzi.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări