Marele Savant Postat Aprilie 11, 2019 Partajează Postat Aprilie 11, 2019 Acum 8 minute, gauss a spus: Reteaua de distributie gaze naturale nu are nici o legatura cu autoritatile . Fie ele ( automat , inteleg ) incompetente si corupte . Sant localitati unde n - a tras Ceausescu gaze , el , care intreba pe fiecare locuitor ce - i mai trebuie . De vazut cui apartine chestiunea ... , n - o fi cumva ( in zilele noastre ) privata ? Mai sant si considerente economice ... nu tragi gaze pentru trei consumatori . La mine , in Prahova , sant localitati unde s - au tras gaze de curand . Asa , si ? ... E un consumator la 10 locuitori . Motivul ? Ies mai ieftin pe lemne ... la mine in oras sint gaze de mai bine de 10 ani si inca sint scari de bloc unde nu este nici un client! oamenii deja au mai multe butelii, caldura de la stat inca e ieftina, desi costurile de racordare nu sint mari iar la inceput a fost gratis! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 11, 2019 Partajează Postat Aprilie 11, 2019 1 oră în urmă, gauss a spus: E un vis frumos si pentru multi pe leafa ... , o separatie de gaze la bloc e ceva mii de roni . 10 metri de teava ... , zici ca trece whiskey prin ea ! ... de fapt s-a facut in multe locuri, problema este ca e greu cu debransarea, numai pentru gatit nu se omoara lumea cu separatul! Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 11, 2019 Partajează Postat Aprilie 11, 2019 (editat) Mare noutate... Ma rog, o fi prin Englitera. Aia se încălzesc cu poza reginei , și a lu' noru - sa ! Aia mai colorata ( de import ) , of course! P.S. - am 3 ( trei ) separatii de gaze , la 3 ( trei ) adrese diferite . Toate la bloc ... Ultima are 3 camere , in centrul civic ... , et.1 . Acolo au stat copiii , pana sa plece ... , mi l - au lasat pe cap . La cum merg imobiliarele , se vinde cu doua sute si ... de mii de monezi ( straine ) . Asta daca nu astepti , si vrei ( banii ) in seara cand dai anuntul ... Cand le voi vinde , imi scot banii si pe separatii ... , c - asa - i cusher ! Per total , cu ce mai am prin mediul satesc , trec de 500 k . Destul pentru o bojdeuca si batranetzi linistite peste ocean ... , acolo e fara separatii ( de gaze ) . Ma rog , nu peste tot . dar ce mai conteaza ? ... , nu voi mai da banii la austrieci , sa faca ficatu' mare ... Editat Aprilie 11, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
Vizitator Pavel Razvan Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Nimeni nu o sa-si bata capul vreodata sa traga gaze in zonele retrase doar pentru cateva zeci de casa din care doar cativa o sa se branseze la gaz. Revenind la proiect , am vorbit cu tata si am hotarat ca avem de ales intre spargatorul de lemne hidraulic si cel cu con . La cel hidraulic mi se pare destul de complicat pentru ca ai nevoie de foarte multe componente : motorul , pompa , distribuitorul ,cilindrul , furtunele care sa fie compatibile intre pompa-distribuitor-cilindru , modul in care sa legi pompa la motor ...etc. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Nu gasiti pe cineva ( mai ) dispus sa faca munca aceasta ? Poate iesiti mai ieftin , si faceti si un bine ... Altfel , de baza e " protectia muncii " ... sant convins ca o veti lua in seama in cazul cand va hotarati la o instalatie si manopera pe cont propriu , caz in care nu pot decat sa va urez mult spor , si fara evenimente nedorite ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum