Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED PHILIPS

codrut

Postări Recomandate

model:32phs4032/12

sasiu:tpn17.1e la

sursa:715G7734-P01-005-002H

Am nevoie de schema de la sursa daca o detine cineva,

Are mai multe componente carbonizate in primarul surse.

Multumesc!

Link spre comentariu
40 minutes ago, codrut said:

Este si acest ic de 2x3 pini ars PF6005AG.Stie cineva de unde se poate cumpara sau cu ce se poate inlocui?

aliexpress 50 lei 2 bucati originale daca nu e graba ca dureaza 40 zile transportul

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Acum 29 minute, geoky a spus:

Stie cineva de unde se poate cumpara in Ro, CI  PF6005AG (SOT23-6) ? Am gasit intr-un singur loc, si acolo nu are pe stoc.

Multumesc !

LA superelectronic pf6003 este echivalent

Link spre comentariu

...cred ca merge acolo si un sg6859a  (pin la pin), sau un ld7535 ! 

0

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Acelasi sasiu dar pe 24PFT4022/12 televizorul a venit cu mos fetul Q9101 ,PF6005 , R9101 defecte.Am inlocuit  fetul , am pus prima data Sg6859 in locul driverului dar sursa nu functioneaza bine ; adica cuplata separat la retea dar cu bec inseriat in primar (pe300v) acesta pulseaza iar fetul se incinge excesiv . Daca se intrerupe alimentarea catre invertor prin deconectarea L8502 (24volti) tensiunile din secunar sunt prezente (12v  respectiv 24v ) fetul ramane rece ,Dar daca incerc sa pun consumator cat de mic pe 12v sau 24 v gen becuri auto ...tensiunile scad ... pulseaza becul inseriat in primar  fetul frige . Am masurat toate componentele din jurul fetului si al driverului , am schimbat driverul cu Pf6003 de 2 ori , am schimbat optocuplorul si Tl431 din secundar tot ce a mai ramas este transformatorul pe care il banuiesc cu spire in scurt .Are cineva vreo idee?!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări