Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofon Majak 205 cu brum

Vizitator Mihai Claudiu

Postări Recomandate

Vizitator Mihai Claudiu

Problema este ca,  atunci când vreau sa redau banda,  sa aude un barait foarte puternic,  ce acoperă oarecum sunetul,  adică muzica se aude foarte încet,  dar baraitul este foarte puternic. 

Acum întrebarea mea este următoarea

Ce aș putea sa fac,  ca sa dispară acel barait.  

Mentionez ca VU metrele nu oscilează,  rămân la 0 . 

chiar aș vrea să salvez acel mag.  

P.S : nu mai are boxele în incinte,  este un cablu care pleacă de la butonul,,  Sound'' iar când am legat o boxa la el scoate sunet,  dar cu acel barait puternic. 

Va rog sa raspundeti cât se poate de serios.  

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Stii sa ''citesti'' o schema electrica a unui aparat de genul care il ai acum? Daca da, atunci verifica firele care le-ai scos de pe acel comutator (sound), sa fie iesirea amplificatorului de audiofrecventa.Acel brum apare din mai multe motive, unul fiind si cuplarea necorespunzatoare a difuzoarelor, cu consecinte cateodata asupra finalilor.Chiar si etajul final avariat poate produce acel brum.Daca nu ai experienta si nu te descurci, mai bine apeleaza la cineva care stie ce face, pt ca risti sa strici mai mult decat este acum.

Normal la asemenea aparate, trebuiesc verificate etajele fiecare in parte, incepand cu alimentarea.Un filtraj prost sau inexistent, iti poate baga brum fara probleme.Fara niste masurari si verificari la fata locului e greu de dat cu parerea.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări