Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

update soft tv

Vizitator vladisx

Postări Recomandate

Vizitator vladisx

nu stiu daca postez bine aici , si imi cer scuze pentru asta , dar am nevoie de putin ajutor .. imi trebuie si mie un fisier pentru un update la un tv vortex  model                 LT-1909AB SISEU23X8M.bin  nu-l gasesc pe nicaieri .. sper ca aici il voi gasi .  va rog sa ma ajutati cu un fisier sau un link Multumesc  mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

1

• Gabriel_S

1

Acum 20 ore, Costica LCD a spus:

E de apreciat :aplauzecum uni oameni care habar nu au de electronica reusesc sa-si rezolve propriul tv doar cu un banal stick...

http://e-rusu.forumz.ro/t3414-update-soft

Corect,dar nu noi suntem de vina.Vina mare o au cei care le inventeaza cu scopul sa darame post garantiile neplatite.Adica noi depanatorii...si asa au scazut preturile ca clientul renunta la depanare.O meserie pe cale de disparitie,ramane doar un hoby!!

Link spre comentariu
1 hour ago, clement said:

Corect,dar nu noi suntem de vina.Vina mare o au cei care le inventeaza cu scopul sa darame post garantiile neplatite.Adica noi depanatorii...si asa au scazut preturile ca clientul renunta la depanare.O meserie pe cale de disparitie,ramane doar un hoby!!

Aici ai si tu dreptate, va ramine cit de curind un hoby...., norocul meu e ca am invatat din experimente multe trucuri pentru rezolvarea unor display-uri....multe dintre acestea au pastrat driverele laterale externe si pe o parte si pe alta, care e un lucru foarte bun (comanda liniile orizontale pe ambele laterale in special pentru imaginea 3D) si daca nu au scurt intern in tranzistori TFT(thin film transistor) se poate rezolva cu succes acel display(merge remediat si cu scurt in TFT-uri dar ramin dungulite orizontale, 1, 2, 3...etc peste imagine)....un client nu va renunta asa usor la un tv cu displayul defect de 55 sau 60 inch fara sa incerce sa-l repare cu costuri minime......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator vladisx
Acum 20 ore, clement a spus:

sincer , stiti cat mi-a cerut un depanator pentru acest soft ? va spun eu .. 150 de lei  pentru o treaba de fix 5 minute  de aceea am renuntat  sa-l mai duc la reparat , si am incercat eu singur ... adica mi se pare destul de scump avand in vedere ca este un tv  cu diagonala de 19 si vechi din 2013 .

Link spre comentariu
6 hours ago, vladisx said:

sincer , stiti cat mi-a cerut un depanator pentru acest soft ? va spun eu .. 150 de lei  pentru o treaba de fix 5 minute  de aceea am renuntat  sa-l mai duc la reparat , si am incercat eu singur ... adica mi se pare destul de scump avand in vedere ca este un tv  cu diagonala de 19 si vechi din 2013 .

Mda...mai trebuie uneori sa te uiti si la om cind faci pretul si sa pui in balanta si unele aspecte....cine cumpara chinezarii nu e un om prea pricopsit...100 de lei zic eu ca era suficient mai ales daca vrei sa ai de lucru.....probabil ca depanatorul respectiv avea prea mult de lucru desi nu prea cred...apropo resoftarea de pe stick nu e fix 5 minute ci maxim 2 minute....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
La 31.03.2019 la 21:26, clement a spus:

O meserie pe cale de disparitie,ramane doar un hoby!!

În ultimii ani am tot auzit placa asta cu dispariția, dar daca observați s-au înmulțit service-urile sau au reînviat unele mai vechi odată cu apariția ledurilor. Vor dispărea cârpacii, ca în orice domeniu, se vor cerne și vor rămâne cei serioși și mereu in pas cu tehnica. Nu toți cei care schimbă condensatori se numesc depanatori, cum nu toți cei ce taie cu bisturiul se numesc doctori.

Link spre comentariu
40 minutes ago, YO9IGS said:

În ultimii ani am tot auzit placa asta cu dispariția, dar daca observați s-au înmulțit service-urile sau au reînviat unele mai vechi odată cu apariția ledurilor. Vor dispărea cârpacii, ca în orice domeniu, se vor cerne și vor rămâne cei serioși și mereu in pas cu tehnica. Nu toți cei care schimbă condensatori se numesc depanatori, cum nu toți cei ce taie cu bisturiul se numesc doctori.

Fiecare are si el dreptate...dar conteaza si pretul care il ceri chiar daca esti un depanator profesionist, ca cine repara un tv vechi ala nu are bani sa-si cumpere altul nou sau probabil ca e prea zgarcit...sunt si din astia destui....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

cam asa e,trebuie pus in balanta,pretul unui nou la aceeasi diagonala si specificatii,persoana ce la adus la reparat,si mana de lucru,bataia de cap in gasirea softului potrivit,precum si service-ul ce face acest lucru,daca e singurul prin zona te poti astepta sa te jumuleasca,cunosc reparatii ce iau in considerare cat a costat tv-ul cand a fost cumparat,vezi doamne daca  costat 1500 lei poate jumuli clientul si de 500lei pentru o treaba minora,dar daca acum pretul unui tv cam cu aceleasi specificatii chiar mai bune este de 700-800lei cine e prost sa dea atatia bani? 

Link spre comentariu
La 31.03.2019 la 21:47, Costica LCD a spus:

Aici ai si tu dreptate, va ramine cit de curind un hoby...., norocul meu e ca am invatat din experimente multe trucuri pentru rezolvarea unor display-uri....multe dintre acestea au pastrat driverele laterale externe si pe o parte si pe alta, care e un lucru foarte bun (comanda liniile orizontale pe ambele laterale in special pentru imaginea 3D) si daca nu au scurt intern in tranzistori TFT(thin film transistor) se poate rezolva cu succes acel display(merge remediat si cu scurt in TFT-uri dar ramin dungulite orizontale, 1, 2, 3...etc peste imagine)....un client nu va renunta asa usor la un tv cu displayul defect de 55 sau 60 inch fara sa incerce sa-l repare cu costuri minime......

Doar noi Europenii Estici ne batem capul sa ducem pana la capat un defect.Acum 10-12 ani am batut Germania mai des avand rude acolo unde am stat chiar si o luna,fiind mai instariti financiar duceau tvul la container pentru siguranta fuzibila arsa,sau nu se pricepeau sa faca niste setari din menu avand programe HD.Ei merg doar pe service garantie si brandul aferent aparatului,nu au service universal pentru toate tvurile ca noi.Posibil sa existe razlet in toata germania,dar va garantez ca cine are este:Turc-Rus-Roman-Polonez-Bulgar etc etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări