Vizitator Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Nu ar mai fi barosan altfel Apropo încă o întâmplare reala tot cu pfd, se duce cică unu cu doctorat magna cum lăudate la Pf, el Pf cică vrea un dialog cu dr. care făcuse facultatea la Constanța, și ii propune tema de dialog Vechiul Testament si il pune pe constănțean sa își aleagă un personaj, personajul fiind... Împăratul Constantin Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Era prin Jerusalem! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Acum 2 minute, Dan85 a spus: Buna asta cu Constantin si Vechiul Testament. Cred ca-l bateam pe docentul ala. Strica altcineva aici, adica Teodosie aka Ips, a avut problema monetara din tinerețe, și pe la fac prin 2000 parca, ne spunea unul dt profi ca lua bani de la studenți, 100000,altfelnu prea treceai! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Dacă voi mă ignorați, eu nu vă ignor....văd că offtopicul e moda zilei. Link spre comentariu
Postări Recomandate