Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pe care l-ati cumpara?

Vizitator

Postări Recomandate

Zi si tu un domeniu unde nu suntem noi pe primul loc, ci ei. Mie nu-mi vine acum repede decat homosexualitatea, au mai multi gay si lesbiene, clar de tot.

Si da, grecoaicele sunt mai nasoale.

Link spre comentariu

Eu unul nu am avut decat experiente placute cu grecii( ma rog, in principal cretanii...), oameni extrem de inteligenti, saritori, dornici sa te ajute, totdeauna prietenosi si ironici(fara vreo urma de rautate in ironia lor), plini de imaginatie si non-conformisti sadea. Nici românii nu sunt de lepădat, numai ca aici in Ro e multa prostie si frustrare, in special varstnicii pierd contactul cu realitatea din cauza trecutului lor petrecut in totalitarism, a pensiilor de batjocura, a unui nivel foarte slab de educatie, si devin foarte dusmanosi in general, ceea ce in Grecia se intampla doar foarte rar, mult mai des se pot intalni pensionari greci care devin mofturosi si snobi, decat ostili fata de prezent si schimbare!

Link spre comentariu
37 minutes ago, maresaldeflota said:

..dar ma enervează ca ne fac pe noi cu ou și oțet când ei sunt mai ceva ca la noi...

Las' ca le-o zicem si noi, de hăt de timp...

Şi apoi în sfatul ţării se adun să se admire

Bulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subţire;
Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,
Toată greco-bulgărimea e nepoata lui Traian!
Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!
Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,
Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!

Link spre comentariu

Saracu` Eminescu, cu creierul halit de gomele sifilitice, ura intens pe cine putea, pe cine stia, ca altminteri, n-a calatorit niciodata nici in Bulgaria, nici in Grecia, o fi avut doar contact cu niste scursori de pe acolo, pripasite pe aici...:84 Deloc 'geniale "scrisorile" lui...vax poesia.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, Dan85 a spus:

Evident, de prea...:49

Prea masonul și prea securistul, apropo cel care se ocupa acum cu casa de la Scornicești este fostul șef de secu al lui Dainiel, lui ii raporta  știu ca atunci când a fost pus Metropolit făcea parte din gruparea Dumitru Staniloae, din care făcuse pare și Bivolaru, a fost numit de către masonul Fz Verde, încercand sa il dea jos pe Teoctist, tot el se ocupa cu spionarea lui N. Steinhardt! 

Apropo, e și un pic sărit după fix, și bea de rupe whisky :d

Acum 5 minute, gauss a spus:

Din articol reiese ca e un om nedreptatit etc . Pana la copii si armament e drum lung . Mai ales daca ziceti ca ar fi implicat si preafericitul ...

Depinde cine spune povestea... (de Daniel și Athos habar am) 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Dan85 a spus:

I'auzi, bea si uischi... 

Ohooo și când se imbata face urat, suna profesori de la facultate și ii înjura, aia saracii... Ca cică ii încearcă... :)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări