Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pe care l-ati cumpara?

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 16 minute, gauss a spus:

Hoti ? ... Ar fi bine ... , sunt in stare sa se fure pe ei insisi ! Si sa se dea si singuri in judecata ...

Aveam o colega ieșită la pensie care nu făcea fata cu pensia din învățământ, a care fiica picta icoane pentru un grecotei, și se vaita ca era platita în bătaie de joc la vreo 10 icoane vreo 50 de euro și erau icoane mari și pe care din întâmplare fata le-a văzut la un magazin al grecoteiului cu 5-600 euro bucata deci...:secret

Sa nu zic ca se vaita ca pot scoate de la bancomat doar 500 de euro pe zi, acum câțiva ani! 

(sunt și amărâți și pe la ei sa nu exageram) 

Acum 10 minute, maxim_sedilec a spus:

poate fi si teapa, dar la fel poate fi intr-o zona invadata de "ciori" sau naiba stie ce nebunii gen bloc distrus, zona propusa spre demolare... imobiliarele cele mai ieftine sant in Siria.

11K euro nu-i o suma mica pentru o tara ca Grecia. 

https://m.mediafax.ro/life-inedit/orasul-din-italia-unde-poti-cumpara-o-casa-cu-1-euro-16969777

Link spre comentariu

Baieti...baieti....calmati-va! Cand intra un grec si un roman in magazinul grecului, primul servit va fi grecul iar romanul va sta la coada umil desi probabil a intrat primul. Pentru greci, romanii sunt un fel de "paria" sau cetateni de categoria a trei-a, iar in campul muncii vor fi platiti precum chinezii la noi. O fi frumoasa Grecia, dar partea de integrare sociala mi se pare...imposibila. Singurii tratati cu respect acolo sunt nemtii si englezii/americanii, in rest nu dau doi bani cam pe nimeni (bulgarii sunt si ei inclusi). De ce Dumnezeu ai alege o tara care te trateaza ostil sau in care nu poti avansa decat ca sluga a lor, nu ca om onorabil?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu ma vazut catometre la 1 euro pe ebay.de. L-am intrebat pe un prieten din Germania care e treaba, au mincat aia ceva stricat la micul dejun? Mi-a spus ca asa pun unii pret ca sa nu plateasca taxa (armitia) la ebay. Cred ca ceva de genul asta e si aici. Cind vorbesti la concret iti spune ba ca-i alba, ba ca-i neagra, ca a fost o greseala si nu costa 1100 ci 110000. Ca s-a pierdut virgula de la centime. Cum sa cumperi cu 13 euro/mp apartement in Atena cind atit e un plat in Lugoj?

Editat de d2134
Link spre comentariu

Prostiile de ce nu le cureti ? Nu e greu.

Cum esti tratat in Romania cand intri in magazinul unguresc , de exemplu ? 

Cine impiedica pe ma-sa pensionara sa deschida magazin de icoane unde vor muschii ei in Europa si sa vanda cu cat vrea, daca e in stare.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, cocochannel a spus:

Prostiile de ce nu le cureti ? Nu e greu.

Cum esti tratat in Romania cand intri in magazinul unguresc , de exemplu ? 

Cine impiedica pe ma-sa pensionara sa deschida magazin de icoane unde vor muschii ei in Europa si sa vanda cu cat vrea, daca e in stare.

Nu ma interesează aspectul asta, eu doar reletam un caz în care se contura identitatea grecilor! 

Link spre comentariu

Pe mine ma amuza pe de-o parte si ma dezamageste pe de alta parte, cand vad romanii cum isi dau in cap unul la altul, cand vine vorba de idei (era o vorba: se bat ca chiorii). Un lucru remarcat de nenumarate ori (in deplasarile mele) la greci, este respectul reciproc pe care si-l poarta, incepand de la saluturi si pana la sustinerea mutuala in fata strainilor. Sunt mandri, usor artagosi, foarte zgarciti si se targuiesc greu, de cand au intrat in UE. Le place sa discute politica mai mult decat fotbal si tipuro/uzo mai mult decat cel mai bun whiskey din lume. Ei intre ei ca popor sunt ok...dar sunt complet schimbati cu strainii oricat le-ai intra sub piele...totul pana la bani/afacere.

P.S.-sunt superficiali si conservatori spre deosebire de romani (caractere total diferite).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 12 minute, celtik a spus:

Pe mine ma amuza pe de-o parte si ma dezamageste pe de alta parte, cand vad romanii cum isi dau in cap unul la altul, cand vine vorba de idei (era o vorba: se bat ca chiorii)... 

Este vorba de mancatorism pur mioritc:rade:(asa am rămas și eu, când am văzut ce se întâmplă pe la audio pe tuburi). 

Apropo https://www.google.com/amp/s/adevarul.ro/amp/1_5bd8545cdf52022f7501b67e

Ciobanii își dau în cap cu toporul cinestie de la ce, cercetătorii... cu cartea. (chiar dacă e la rusi)! 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, cocochannel a spus:

ok maresale, nu stiu daca o natie se defineste prin faptul ca iti vinde o cafea cu 8 euroi.

de fapt cand zici ca toti occidentalii sunt hoti, e clara treaba.

Si e bine sa dai 50 lei pe o cafea!? :secret

Cum sa nu fie grecii hoți, unde și de ce s-a inventat democrația, cât despre romani se știe cât au cotropit, unde e cel mai corupt sistem!? La italieni, a se vedea Vaticanul și parlamentul Italiei, unde e celebra Mafie!? La greci de exemplu iarăși hoți în parlament, cine a bagat tara în colaps de la cât s-a furat!? Și nu toți sunt hoti, nuu, la Athos se fac tranzacții cu copii și armament(stiu din surse sigura) desigur mai sunt și oameni cinstiți, puți ca ls noi, dar ma enervează ca ne fac pe noi cu ou și oțet când ei sunt mai ceva ca la noi, dar măcar mai fac ceva cu infrastructura cel puțin... 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări