Vizitator Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 (editat) Ma bate gandul sa-mi cumpar un apartament in Atena Mai jos este o lista cu apartamente in centrul Atenei pana in 8000 euro. Dac ati avea disponibila suma, pe care l-ati cumpara? Nu cred ca e pus vreunul la vrajeala.... https://en.spitogatos.gr/search/results/residential/sale/r100/m100m/price_nd-8000 vezi si pag 2 Editat Martie 29, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 E fake ....pretul Link spre comentariu
George Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 Asta la 1100 euro si 88 metri patrati e chilipir nu altceva. https://en.spitogatos.gr/sale_Apartment_Kallimarmaro__Athens_-l8159727 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 (editat) Acum 30 minute, Faust2018 a spus: E fake ....pretul La toate din lista? In urma cu doi ani era o discutie in ziarele grecesti legata de faptul ca se gaseau de cumparat apartamente cu 5000 euro in centrul Atenei. Eu am marit astazi suma si am gasit lista asta, nu cred ca cineva face poze la atatea garsoniere pentru mistocareala. La cum arata toate...trebuie investit acolo. O sa sun luni dimineata la cateva din ele. Editat Martie 29, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
daniels Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 îl cumperi pe cel care isi va mari valoarea in timp. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 (editat) De cumparat ?....sau de inchirit....ultima propozitie din anunt cu "fara animale de companie" suna a inchiriat... LE....vorbesc de anuntul cu 1100 euro...88 mp Editat Martie 29, 2019 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 Demisoluri sau subsoluri, absolut nerenovate si cladiri vechi. Suprafete foarte mici. Ala de 88 e inchiriere. Tot cam un drac si in Bucuresti. Atena a avut de mult preturi ok la apartamente, pentru ca, realistic, nu prea ai ce face acolo... poate doar ca turist. Si cu 8000E, vad Tokyo de 2 ori, nu Atena pana mi se acreste... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 Cam asa e, Atena o vizitezi in maxim 4 zile. Eu ma gandeam sa il cumpar , sa-l renovez si apoi sa-l folosesc eu sau vreunul din amicii mei sau fiu-miu cu ai lui....ma rog, cand merge careva vara in Grecia. Decat sa dai 2-300 euro pe saptamana la hotel, mai bine gratis si ai si marea relativ aproape.(Voula, Vouliagmenis) Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Credeam ca glumiti cu apartamentul de 8000 de euro in Atena, sau ca v-a scapat un zero la coada...imobiliarele au preturi mici acolo, e adevarat, dar nu asemenea pomeni! Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 (editat) Inca se mai gasesc ( insule ) ... , preturi bune si marfa seducatoare au fost acum vreo 3 ani , la apogeul crizei la greci . Bineinteles ca cine a avut suma ( disponibila ) si intentia , le - a materializat in achizitii . E drept , nu stiu daca era (si) cineva de pe forum ... https://www.privateislandsonline.com/region/greece/ Editat Aprilie 2, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Am sunat azi dimineata la una dintre agentii si mi-au dat numarul agentului care se ocupa de respectivul anunt si care deocamdata....nu stiu de ce are telefonul inchis. Mai incerc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 O fi țepar Le lasă ieftin sa pacalesca lumea ia banii și papa, suna a teapa în stil romanesc doar ca e la greci, mare grija, grecii sunt niște hoți..... Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 (editat) Hoti ? ... Ar fi bine ... , sunt in stare sa se fure pe ei insisi ! Si sa se dea si singuri in judecata ... Editat Aprilie 2, 2019 de gauss Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 poate fi si teapa, dar la fel poate fi intr-o zona invadata de "ciori" sau naiba stie ce nebunii gen bloc distrus, zona propusa spre demolare... imobiliarele cele mai ieftine sant in Siria. 11K euro nu-i o suma mica pentru o tara ca Grecia. Link spre comentariu
Postări Recomandate