Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pe care l-ati cumpara?

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 30 minute, Faust2018 a spus:

E fake ....pretul 

La toate din lista?

In urma cu doi ani era o discutie in ziarele grecesti legata de faptul ca se gaseau de cumparat apartamente cu 5000 euro in centrul Atenei. Eu am marit astazi suma si am gasit lista asta, nu cred ca cineva face poze la atatea garsoniere pentru mistocareala. La cum arata toate...trebuie investit acolo. O sa sun luni dimineata la cateva din ele.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Demisoluri sau subsoluri, absolut nerenovate si cladiri vechi. Suprafete foarte mici. Ala de 88 e inchiriere. Tot cam un drac si in Bucuresti.

Atena a avut de mult preturi ok la apartamente, pentru ca, realistic, nu prea ai ce face acolo... poate doar ca turist. Si cu 8000E, vad Tokyo de 2 ori, nu Atena pana mi se acreste...

Link spre comentariu

Cam asa e, Atena o vizitezi in maxim 4 zile.

Eu ma gandeam sa il cumpar , sa-l renovez si apoi sa-l folosesc eu sau vreunul din amicii mei sau fiu-miu cu ai lui....ma rog, cand merge careva vara in Grecia. Decat sa dai 2-300 euro pe saptamana la hotel, mai bine gratis si ai si marea relativ aproape.(Voula, Vouliagmenis)

Link spre comentariu

Am sunat azi dimineata la una dintre agentii si mi-au dat numarul agentului care se ocupa de respectivul anunt si care deocamdata....nu stiu de ce are telefonul inchis. Mai incerc.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări