Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suruburi EGR degripare

K1nderu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• K1nderu

2

• validae

1

• adydep

1

• dany_cta

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Încearcă prima dată cu Coca Cola fără zahăr, pensulezi și lași câteva minute, repeți de câteva ori.Dacă poți găsi spray degripant cu acid fosforic ar fi bine.Dacă nu ar fi fost înghesuială acolo, era o opțiune bună încălzirea lor cu o lampă de gaz...

Editat de validae
Link spre comentariu

La  tija filetata (prezonul)din stanga filetul e mancat de tot.S-ar putea sa se desfaca cu totul din piesa cealalta, sau se rup.Piulitele alea nu cred ca se mai desfac cu orice solutie s-ar da.

Cheia tubulara si forta.

Acolo e ceva de genul:

2628.jpg.f58ea236ec8d7f39b21b2f157275eecf.jpg

Editat de andrei_
Link spre comentariu

O sa mai incerc maine. Ma gandeam sa pun niste lichid de frana pe ele. Faza e ca mi a dat eroarea de egr pe tester si mi a cam crescut consumul... Din cate se vede nu a fost desfacut...

Editat de DragosMarian
Link spre comentariu

Da-i cu incredere cu WD degripant (ala galben parca), nu lichid de frana, sunt roase doar la suprafata dar sunt sanse mari sa se desfaca fara nici o problema. Cateodata, cand zona respectiva se incalzeste, chiar se urmeaza un tratament cu degripant in care se da cu degripant cateva zile inainte si se foloseste marina ca sa se incalzeasca si dilate, sa intre degripantul dupa ce s-a dilatat si se repeta operatiunea de cateva ori, in general la bujiile incandescente dar si la o zona unde nu ar arde degripantul instant ar da roade.

La montare schimba prezoanele alea cu doua prezoane de inox si piulita tot de inox sau cupru.

Link spre comentariu

Incalzeste piulitele inainte de a le desface cu o lampa pe gaz. Observ ca deja le-ai sficuit. Dupa ce le incalzesti, curata rugina cu o perie de sarma, pune degripant si misca-le usor inainte-inapoi.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Degripant WD. Repetati de mai multe ori, la interval de cateva ore. Apoi cheie tubulara.

Am desfacut la racordul flexibil de sub masina niste piulite ce aratau mult mai rau. S-au miscat cand le-am strans.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări