iuliantv Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 (editat) https://postimg.cc/gallery/uoin06x8/ se vand doar toate modulele la pachet,sursa alimentare,placa digitala,y-sus,z-sus din plasma 42c77hd 300lei plus transport pret fix sau cine are drum sau este din bacau o poate cumpara completa in stare de functionare,fara picior,fara telecomanda,a fost adusa din franta personal nu am umblat in ea si nu cred ca a umblat cineva in ea.imaginea e curata,contrast puternica,culori vii,nu o pot trimite in tara din cauza greutati cca 25kg plata se face avans in cont ing ,transportul va fi suportat de cumparator,nu vand un anumit modul,doar toate la pachet enumerate mai sus y-sus z-sus ,placa digitala,sursa alimentare, modulele y-bufer logic board raman pe display, rog si ofer seriozitate va multumesc de intelegere Editat Martie 28, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator tudora gheorghe Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 On 3/28/2019 at 7:03 PM, iuliantv said: https://postimg.cc/gallery/uoin06x8/ se vand doar toate modulele la pachet,sursa alimentare,placa digitala,y-sus,z-sus din plasma 42c77hd 300lei plus transport pret fix sau cine are drum sau este din bacau o poate cumpara completa in stare de functionare,fara picior,fara telecomanda,a fost adusa din franta personal nu am umblat in ea si nu cred ca a umblat cineva in ea.imaginea e curata,contrast puternica,culori vii,nu o pot trimite in tara din cauza greutati cca 25kg plata se face avans in cont ing ,transportul va fi suportat de cumparator,nu vand un anumit modul,doar toate la pachet enumerate mai sus y-sus z-sus ,placa digitala,sursa alimentare, modulele y-bufer logic board raman pe display, rog si ofer seriozitate va multumesc de intelegere Am inteles ca n-ai picior la plasma,dar are posibilitatea de a o fixa pe perete daca cumpar suportul adecvat?Adica daca exista acele gauri pe spate. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 31, 2019 Autor Partajează Postat Martie 31, 2019 are gauri de prindere,se vad din linkul cu poze Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Preturile nu se discuta, si nu este problema Elforum ce se intampla pe olx. Ca aveti neintelegeri le puteti discuta in privat, nu va certati in public si fara jigniri ( nu se spune "jicniri"! ). Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 7, 2019 Autor Partajează Postat Mai 7, 2019 La 03.05.2019 la 14:06, iuliantv a spus: up up Link spre comentariu
Postări Recomandate