Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

plasma samsung 42c77hd functionala hd 106cm

iuliantv

Postări Recomandate

https://postimg.cc/gallery/uoin06x8/

se vand doar toate modulele la pachet,sursa alimentare,placa digitala,y-sus,z-sus din plasma 42c77hd 300lei plus transport pret fix

sau cine are drum sau este din bacau o poate cumpara completa in stare de functionare,fara picior,fara telecomanda,a fost adusa din franta personal nu am umblat in ea si nu cred ca a umblat cineva in ea.imaginea e curata,contrast puternica,culori vii,nu o pot trimite in tara din cauza greutati cca 25kg

plata se face avans in cont ing ,transportul va fi suportat de cumparator,nu vand un anumit modul,doar toate la pachet enumerate mai sus y-sus z-sus ,placa digitala,sursa alimentare, modulele y-bufer logic board raman pe display,

rog si ofer seriozitate

va multumesc de intelegere

P_20190328_180337.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

14

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator tudora gheorghe
On 3/28/2019 at 7:03 PM, iuliantv said:

https://postimg.cc/gallery/uoin06x8/

se vand doar toate modulele la pachet,sursa alimentare,placa digitala,y-sus,z-sus din plasma 42c77hd 300lei plus transport pret fix

sau cine are drum sau este din bacau o poate cumpara completa in stare de functionare,fara picior,fara telecomanda,a fost adusa din franta personal nu am umblat in ea si nu cred ca a umblat cineva in ea.imaginea e curata,contrast puternica,culori vii,nu o pot trimite in tara din cauza greutati cca 25kg

plata se face avans in cont ing ,transportul va fi suportat de cumparator,nu vand un anumit modul,doar toate la pachet enumerate mai sus y-sus z-sus ,placa digitala,sursa alimentare, modulele y-bufer logic board raman pe display,

rog si ofer seriozitate

va multumesc de intelegere

P_20190328_180337.jpg

Am inteles ca n-ai picior la plasma,dar are posibilitatea de a o fixa pe perete daca cumpar suportul adecvat?Adica daca exista acele gauri pe spate.

Link spre comentariu

Preturile nu se discuta, si nu este problema Elforum ce se intampla pe olx.

Ca aveti neintelegeri le puteti discuta in privat, nu va certati in public si fara jigniri ( nu se spune "jicniri"! ).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări