Clement Popa Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Este un tv.led facut la polonezi,ajuns in tara via Italia.Imaginea e compusa din doua jumatati ,ca la cartile de tarot.Poate nu am fos prea clar asa ca atasez o imagine.Help me ! Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Asta nu am vazut in viata mea. Si am vazut multe. Pentru ca banuiesc ca este vinovat softul va trebui sa postati macar ce placa de baza are si ce panel. 1 Link spre comentariu
Clement Popa Postat Martie 28, 2019 Autor Partajează Postat Martie 28, 2019 Main;40-MT25EU-MAD 2XG,pe panel scrie : LFV420AUTME 17 si 08 -AU 42TML-LC 216AA. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 On 3/28/2019 at 3:08 PM, Clement Popa said: Este un tv.led facut la polonezi,ajuns in tara via Italia.Imaginea e compusa din doua jumatati ,ca la cartile de tarot.Poate nu am fos prea clar asa ca atasez o imagine.Help me ! Ai o folie SD defecta sau cablajul "rontait" pe partea intoarsa de la lichide scurse in display, nu il mai baga in priza pina nu scoti rama displayului si sa curati frumos cu alchol izopropilic zona "prajita', pune eventual si niste poze ca daca nu e distrus rau cablajul poate te pot ajuta...intre timp incearca si pune-ti locatia la profil... Link spre comentariu
Clement Popa Postat Martie 31, 2019 Autor Partajează Postat Martie 31, 2019 Ce ziceti dvs.banuiam si eu.Am mai avut de a face cu cablaje ''mancate'' si unele chiar arse de detergenti scursi la baza carora n-am avut ce le mai face,asa ca l-am restituit ca sa nu muncesc degeaba.Posesoarea zice ca nu a pulverizat pe el,ci doar l-a sters cu o carpa umeda dar eu nu cred si nu risc sa umblu la display dupa care sa se vada mai prost(posibil ,nu)si sa fiu acuzat ca l-am stricat mai rau asa ca l-am restituit Multumesc mult oricum pt. sfaturile calificate si competenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum