Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Thomson 42 fu5553w

Clement Popa

Postări Recomandate

Este un tv.led facut la polonezi,ajuns in tara via Italia.Imaginea e compusa din doua jumatati ,ca la cartile de tarot.Poate nu am fos prea clar asa ca atasez o imagine.Help me !

IMG_20190328_124740.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Clement Popa

3

• yokoono

1

Asta nu am vazut in viata mea. Si am vazut multe. Pentru ca banuiesc ca este vinovat softul va trebui sa postati macar ce placa de baza are si ce panel.

Link spre comentariu
On 3/28/2019 at 3:08 PM, Clement Popa said:

Este un tv.led facut la polonezi,ajuns in tara via Italia.Imaginea e compusa din doua jumatati ,ca la cartile de tarot.Poate nu am fos prea clar asa ca atasez o imagine.Help me !

IMG_20190328_124740.jpg

Ai o folie SD defecta sau cablajul "rontait" pe partea intoarsa de la lichide scurse in display, nu il mai baga in priza pina nu scoti rama displayului si sa curati frumos cu alchol izopropilic zona "prajita', pune eventual si niste poze ca daca nu e distrus rau cablajul poate te pot ajuta...intre timp incearca si pune-ti locatia la profil...

Link spre comentariu

Ce ziceti dvs.banuiam si eu.Am mai avut de a face cu cablaje ''mancate'' si unele chiar arse de detergenti scursi la baza carora n-am avut ce le mai face,asa ca l-am restituit ca sa nu muncesc degeaba.Posesoarea zice ca nu a pulverizat pe el,ci doar l-a sters cu o carpa umeda dar eu nu cred si nu risc sa umblu la display dupa care sa se vada mai prost(posibil ,nu)si sa fiu acuzat ca l-am stricat mai rau asa ca l-am restituit Multumesc mult oricum pt. sfaturile calificate si competenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări