validae Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Dacă aveți astfel de circuite recuperate din șasiuri de Daewoo slim, vă rog să-mi dați un mesaj MP cu prețul, eventual sunt dispus și la schimburi diverse.... Deja am cumpărat unul nou și care nu funcționează, deci mi-am pierdut încrederea în cele din comerț, nu am de gând să arunc cu banii aiurea. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Un P.M. la colegul Cristronic ( Cristea Costel ) !! Link spre comentariu
validae Postat Martie 28, 2019 Autor Partajează Postat Martie 28, 2019 (editat) Mulțumesc, am fost deja contactat de un coleg.... Aș vrea să menționez că circuitul ,,fake,, l-am cumpărat de la TSE (Total System Electronic) Craiova alaltăieri, aviz celor care mai cumpără circuite asemănătoare de la ei. Acum nu am timp dar cred că o să am o discuție cu patronul lor pe tema asta, nu e singura dată când vând făcături, credeam că practica asta s-a dus, dar m-am înșelat... Editat Martie 28, 2019 de validae Link spre comentariu
Marian Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Pai cand niciunul dintre magazinele mai serioase online ( farnell, mouser, digikey, tme...) nu-l comercializeaza de ce te-ar mira ca-i facatura ce gasesti pe la terti obscuri? Cel mai probabil nu se mai fabrica decat la no-name chinezesti... Link spre comentariu
petreelectronic Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 La 28.03.2019 la 17:10, validae a spus: Mulțumesc, am fost deja contactat de un coleg.... Aș vrea să menționez că circuitul ,,fake,, l-am cumpărat de la TSE (Total System Electronic) Craiova alaltăieri, aviz celor care mai cumpără circuite asemănătoare de la ei. Acum nu am timp dar cred că o să am o discuție cu patronul lor pe tema asta, nu e singura dată când vând făcături, credeam că practica asta s-a dus, dar m-am înșelat... Astazi mi-am forat-o si eu cu acelasi integrat de la Adelaida, 65lei/buc. M-am gandit ca la pretul asta iau ceva sigur bun.....macar aia de la muciarom nu erau asa hapsâni. 1 Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Pai tocmai ce-am zis in postarea anterioara ( din Martie ), daca la magazinele mari nu se gaseste o anumita componenta atunci cand gasiti pe la magazine mici fiti maxim de circumspecti, am zis deja de ce. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2019 (editat) Singura sursă sigură pentru astfel de integrate (obsolete, sau pe româneşte, care nu se mai fabrică de producătorul consacrat) e să le recuperaţi de pe plăci vechi, ca piese originale.Sau le căutaţi la colegi ce le-au cumpărat mai demult, când nu era moda asta a contrafacerii... Mie mi-a dat în final un coleg de forum, un exemplar cumpărat acum mulţi ani şi care a funcţionat perfect imediat după montare.Nu mai spun că după ce am văzut că ,,făcătura,, de la TSE nu făcea absolut nimic, am verificat cu lupa traseu cu traseu şi piesă cu piesă toată zona, credeam că am omis eu ceva.....dar n-a fost cazul. Editat Decembrie 17, 2019 de validae Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Salut ,daca mai aveti nevoie de LA7848 am doua bucati nefolosite ,cumparate de la colegul Cristronic ( Cristea Costel ) si o bucata pe o placa tv. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2020 Mulţumesc, am văzut cu întârziere răspunsul.Dacă mai am nevoie vreodată, o să vă contactez.Sper totuşi să nu mai am nevoie... Link spre comentariu
Postări Recomandate