mojnost Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Vreau bucati mici pentru diferite ornamente, carcase pentru proiecte vintage. La magazinele de bricolaj gasesc dar e din bucati atasate, arata ca un parchet si nu vreau asa ceva. Ca esente ar fi nuc, stejar, cires, ca dimensiuni maxime 50x20x2 cm. Exista vreun magazin care sa vanda ce vreu eu? Link spre comentariu
valivoi Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 Salut ,incercati la atelierele care produc mobila si tamplarie din lemn stratificat,cred ca puteti sa gasiti resturi din procesele de productie. Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 50x20cm nu prea sunt resturi.... Ateliere care fac mobila din lemn masiv..... din pacate sunt tot mai rare. Link spre comentariu
matzah Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Daca e vorba de suprafete drepte, se poate incerca si cu furnir: https://www.veneer-world.com/ro Cu astia am lucrat, livreaza si la noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum