Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

T-con Runtk 5538

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara tuturor. Inainte sa schimb ISL-ul la acest T-con, as vrea sa intreb ce procedura se aplica la acest T-con pentru a furniza corect tensiunea de 1,2 volti? Din cate stiu, la unele se elimina rezistenta care vine din pinul 19 la GND, la alte modele se scoate acel strap si se pune acea rezistenta de 100 ohmi in locul acelui strap. Deci la acest RUNTK5538 daca stie careva ce procedura trebuie aplicata? Cumva rezistenta incercuita de mine cu rosu trebuie sa fie inlocuita cu 100 ohmi in caz ca acolo este strap? Vedeti poza T-conului in linkul urmator: https://imgur.com/a/vjIoSn5

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

3

• cmj0791

3

• Tavi

1

• Gabriel_S

1

Rezistenta de 100 ohm se pune pe alimentare, poate fi lăsat și strap, asta nu este nici o mare procedura. Iar cealaltă se scoate in cazul in care tensiunea de 1.2v e 2.5v. In timpul cat postați aici, era schimbat isl-ul

Editat de YO9IGS
Link spre comentariu
12 hours ago, ROBEERT said:

Buna seara tuturor. Inainte sa schimb ISL-ul la acest T-con, as vrea sa intreb ce procedura se aplica la acest T-con pentru a furniza corect tensiunea de 1,2 volti? Din cate stiu, la unele se elimina rezistenta care vine din pinul 19 la GND, la alte modele se scoate acel strap si se pune acea rezistenta de 100 ohmi in locul acelui strap. Deci la acest RUNTK5538 daca stie careva ce procedura trebuie aplicata? Cumva rezistenta incercuita de mine cu rosu trebuie sa fie inlocuita cu 100 ohmi in caz ca acolo este strap? Vedeti poza T-conului in linkul urmator: https://imgur.com/a/vjIoSn5

Multumesc.

Rezistenta incercuita (10K) nu se modifica.

Editat de cmj0791
Link spre comentariu
Acum 6 ore, Tavi a spus:

cine a zis ca exista problema cu 1.2V la acest TCON ?

uneori ne legam la cap fara sa ne doara ...

Buna seara. TV rezolvat. Nu am mai modificat nimic. Am schimbat ISL-ul si tensiunea de 1,2 volti este ok si mai am VGL = -6V si VGH = 32,1V. 

Multumesc.

Link spre comentariu
13 hours ago, YO9IGS said:

Rezistenta de 100 ohm se pune pe alimentare, poate fi lăsat și strap, asta nu este nici o mare procedura. Iar cealaltă se scoate in cazul in care tensiunea de 1.2v e 2.5v. In timpul cat postați aici, era schimbat isl-ul

Asa este, depinde de calitatea ISL-ului.

De ex. la ultimul ISL9860 pe care l-am schimbat chiar azi, tensiunea de 1.2V era 2.6V, iar dupa ce am inlocuit rezistenta din pinul 16 cu una de 910K tensiunea de 1.2V a fost ok.

RUNTK-5351-TP.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări