iuliantv Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 (editat) cumpar doar aceasta banda cu acest cod 30078377 are cca 40cm lungime 50pini(cred) si la capat are cumpla ce intra in display plastic invelit in tabla si capatul ce intra in mainboard este doar banda propiuzisa cu contactele si o folie de plastic subtire,contactele sant pe parti diferite la capete, care e povestea ,un smart tv vestel cu display spart,am display dar are cupla de plastic cu intaritura de tabla,pe cand originalul era cupla de plastic cu fereastra portita,cablul enumerat cu codul 30078377 l-am gasit intrun tv fara capac cu sursa lipsa,cu mainboard mb55 ,dar idiotul ce l-a defrisat a taiat(cu caterul cred banda de care aveam nevoie)tocmai pentru aceasta banda am luat restul de tv si surpriza banda era taiata exact sub placa digitala unde era banda pliata,rog poze ale capetelor,fata spate,si doar aceasta banda,am si eu cateva zeci dar nici una nu sa potrivit,mai jos poze cu banda distrusa https://postimg.cc/gallery/umzqd2j0/ Editat Martie 26, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 6, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2019 se poate inchide am gasit in depozitul propiu prin tv-uri Link spre comentariu
Postări Recomandate