Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

banda lvsd tcon vestel 30078377

iuliantv

Postări Recomandate

cumpar doar aceasta banda cu acest cod 30078377 are cca 40cm lungime 50pini(cred) si la capat are cumpla ce intra in display plastic invelit in tabla si capatul ce intra in mainboard este doar banda propiuzisa cu contactele si o folie de plastic subtire,contactele sant pe parti diferite la capete,

care e povestea ,un smart tv vestel cu display spart,am display dar are cupla de plastic cu intaritura de tabla,pe cand originalul era cupla de plastic cu fereastra portita,cablul enumerat cu codul 30078377 l-am gasit intrun tv fara capac cu sursa lipsa,cu mainboard mb55 ,dar idiotul ce l-a defrisat a taiat(cu caterul cred banda de care aveam nevoie)tocmai pentru aceasta banda am luat restul de tv si surpriza banda era taiata exact sub placa digitala unde era banda pliata,rog poze ale capetelor,fata spate,si doar aceasta banda,am si eu cateva zeci dar nici una nu sa potrivit,mai jos poze cu banda distrusa

https://postimg.cc/gallery/umzqd2j0/

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări