Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED Philips 32PHT4100/12

Alextv

Postări Recomandate

TV.ul a venit cu defect de soft, si anume restartare continua. Dupa reparare soft si upgrade la ultima versiune, acum tv. functioneaza dar imi apare undeva sus o fereastra pe fond rosu in care scrie "CI Plus key Fail..." Ma ajutati cu o idee, cum sa scot afisarea aceasta? Multumesc.

Editat de Alextv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

4

• iuliantv

3

• sadam

2

• attilaa0

1

Buna seara 

Vad ca si alti colegi s au lovit de problema aceasta care se pare ca o au o serie de led Philips. Ma intreb si va intreb si pe dvs.care v.ati chinuit sa deslusiti logica afisarii acestui mesaj permanent in functionarea tv., oare unde am gresit, daca am gresit in ordinea update ului de pe stick.  Asa cum am spus tv.ul se restarta continuu aparand doar sigla Philips. La o cautare pe net am gasit o procedura postata de un coleg de a.l nostru in care trebuia sa pun pe stick softul de reparare " emty burn" plus ultima versiune de soft de pe site.ul oficial. Asa am procedat eu. Unde am gresit ? As vrea ca pe viitor sa nu mai gresesc. 

Link spre comentariu

in general acest soft ,,emty burn "nu se pune la intamplare ci in funtie de modelul tv si sasiul folosit ,pentru aceste televizoare sunt 2 astfel de programe diferenta intre ele :unul are 10 iconite si celalant are 12 iconite atunci cand este dezarhivat pentru afi pus pe stic , primul face reparatie dar nu la toate placile .la unele ramane CI  FAIL+, si trebuie facut upgrade cu ultimul soft ,daca nu se rezolva trebuie inlocuita placa de baza .nu se rezolva prin rescrierea nandului pentru ca ,,,,cheile  sunt alocate in procesor , cel de al doilea  soft cel cu 10 iconite nu va recomand sal folositi  pentru ca sterge tot si va apar doua patrate sus cu informatia ci fail + ,si  fail NVM .Asa ca nu a-i gresit  cum a-i procedat .

Link spre comentariu
Acum 31 minute, sadam a spus:

in general acest soft ,,emty burn "nu se pune la intamplare ci in funtie de modelul tv si sasiul folosit ,pentru aceste televizoare sunt 2 astfel de programe diferenta intre ele :unul are 10 iconite si celalant are 12 iconite atunci cand este dezarhivat pentru afi pus pe stic , primul face reparatie dar nu la toate placile .la unele ramane CI  FAIL+, si trebuie facut upgrade cu ultimul soft ,daca nu se rezolva trebuie inlocuita placa de baza .nu se rezolva prin rescrierea nandului pentru ca ,,,,cheile  sunt alocate in procesor , cel de al doilea  soft cel cu 10 iconite nu va recomand sal folositi  pentru ca sterge tot si va apar doua patrate sus cu informatia ci fail + ,si  fail NVM .Asa ca nu a-i gresit  cum a-i procedat .

Multumesc "sadam" , este primul tv.rezolvat in felul acesta. Pe viitor....am sa tin cont.

Link spre comentariu
1 hour ago, Alextv said:

Ma ajuta si pe mine cineva cu codul de intrare in menu service, la Philipsul asta ? Multumesc.

Meniu,1,9,9,9 si back(tasta inapoi).

Vezi daca gasesti in meniu DRM warning si pune-l pe off.Si eu am un astfel de philips si nu am reusit cu rezolvarea.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
La 03.05.2021 la 2:25, ekeshokor a spus:

Eu la modelul 32PHT4100/12 am reusit cu meniul de fabrica (Home+1999+back) si dezactivat 65.DRM Warning

Buna ziua am si eun Philips de acest model am intrat in meniul de fabrica dar nu am caracterele astea 65 DRM wARNING  cum pot ajunge la ele sa le dezactivez .Va multumesc si va rog un raspuns.

Link spre comentariu
La 03.05.2021 la 2:25, ekeshokor a spus:

Eu la modelul 32PHT4100/12 am reusit cu meniul de fabrica (Home+1999+back) si dezactivat 65.DRM Warning

nu si la 40pft4100

Acum 48 minute, nicuschiopu a spus:

Buna ziua am si eun Philips de acest model am intrat in meniul de fabrica dar nu am caracterele astea 65 DRM wARNING  cum pot ajunge la ele sa le dezactivez .Va multumesc si va rog un raspuns.

tocmai ce am schimbat mufa antena la 40pft4100 si nu am gasit nici eu aceastå optiune ,la mine tv-ul e ok,dar daca tot sa nimerit zic sa incerc sa va ajut,dar nu e

in 062596 info nu e nimic de setat

cine stie daca e posibil la aceste modele

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări