Alextv Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 (editat) TV.ul a venit cu defect de soft, si anume restartare continua. Dupa reparare soft si upgrade la ultima versiune, acum tv. functioneaza dar imi apare undeva sus o fereastra pe fond rosu in care scrie "CI Plus key Fail..." Ma ajutati cu o idee, cum sa scot afisarea aceasta? Multumesc. Editat Martie 26, 2019 de Alextv Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 (editat) slabe sanse sa reusiti Editat Martie 26, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Alextv Postat Martie 27, 2019 Autor Partajează Postat Martie 27, 2019 Buna seara Vad ca si alti colegi s au lovit de problema aceasta care se pare ca o au o serie de led Philips. Ma intreb si va intreb si pe dvs.care v.ati chinuit sa deslusiti logica afisarii acestui mesaj permanent in functionarea tv., oare unde am gresit, daca am gresit in ordinea update ului de pe stick. Asa cum am spus tv.ul se restarta continuu aparand doar sigla Philips. La o cautare pe net am gasit o procedura postata de un coleg de a.l nostru in care trebuia sa pun pe stick softul de reparare " emty burn" plus ultima versiune de soft de pe site.ul oficial. Asa am procedat eu. Unde am gresit ? As vrea ca pe viitor sa nu mai gresesc. Link spre comentariu
sadam Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 in general acest soft ,,emty burn "nu se pune la intamplare ci in funtie de modelul tv si sasiul folosit ,pentru aceste televizoare sunt 2 astfel de programe diferenta intre ele :unul are 10 iconite si celalant are 12 iconite atunci cand este dezarhivat pentru afi pus pe stic , primul face reparatie dar nu la toate placile .la unele ramane CI FAIL+, si trebuie facut upgrade cu ultimul soft ,daca nu se rezolva trebuie inlocuita placa de baza .nu se rezolva prin rescrierea nandului pentru ca ,,,,cheile sunt alocate in procesor , cel de al doilea soft cel cu 10 iconite nu va recomand sal folositi pentru ca sterge tot si va apar doua patrate sus cu informatia ci fail + ,si fail NVM .Asa ca nu a-i gresit cum a-i procedat . Link spre comentariu
Alextv Postat Martie 27, 2019 Autor Partajează Postat Martie 27, 2019 Acum 31 minute, sadam a spus: in general acest soft ,,emty burn "nu se pune la intamplare ci in funtie de modelul tv si sasiul folosit ,pentru aceste televizoare sunt 2 astfel de programe diferenta intre ele :unul are 10 iconite si celalant are 12 iconite atunci cand este dezarhivat pentru afi pus pe stic , primul face reparatie dar nu la toate placile .la unele ramane CI FAIL+, si trebuie facut upgrade cu ultimul soft ,daca nu se rezolva trebuie inlocuita placa de baza .nu se rezolva prin rescrierea nandului pentru ca ,,,,cheile sunt alocate in procesor , cel de al doilea soft cel cu 10 iconite nu va recomand sal folositi pentru ca sterge tot si va apar doua patrate sus cu informatia ci fail + ,si fail NVM .Asa ca nu a-i gresit cum a-i procedat . Multumesc "sadam" , este primul tv.rezolvat in felul acesta. Pe viitor....am sa tin cont. Link spre comentariu
Alextv Postat Martie 30, 2019 Autor Partajează Postat Martie 30, 2019 Ma ajuta si pe mine cineva cu codul de intrare in menu service, la Philipsul asta ? Multumesc. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 (editat) 1 hour ago, Alextv said: Ma ajuta si pe mine cineva cu codul de intrare in menu service, la Philipsul asta ? Multumesc. Meniu,1,9,9,9 si back(tasta inapoi). Vezi daca gasesti in meniu DRM warning si pune-l pe off.Si eu am un astfel de philips si nu am reusit cu rezolvarea. Editat Martie 30, 2019 de attilaa0 Link spre comentariu
sadam Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 0.6.2.5.9.6.tasta info Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Acum 7 ore, sadam a spus: 0.6.2.5.9.6.tasta info ???? astea erau in vremurile de demult Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 2 hours ago, iuliantv said: ???? astea erau in vremurile de demult aceasta este pentru a accesa modul SAM 1 Link spre comentariu
ekeshokor Postat Mai 2, 2021 Partajează Postat Mai 2, 2021 Eu la modelul 32PHT4100/12 am reusit cu meniul de fabrica (Home+1999+back) si dezactivat 65.DRM Warning Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Septembrie 17, 2022 Partajează Postat Septembrie 17, 2022 La 03.05.2021 la 2:25, ekeshokor a spus: Eu la modelul 32PHT4100/12 am reusit cu meniul de fabrica (Home+1999+back) si dezactivat 65.DRM Warning Buna ziua am si eun Philips de acest model am intrat in meniul de fabrica dar nu am caracterele astea 65 DRM wARNING cum pot ajunge la ele sa le dezactivez .Va multumesc si va rog un raspuns. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 17, 2022 Partajează Postat Septembrie 17, 2022 (editat) La 03.05.2021 la 2:25, ekeshokor a spus: Eu la modelul 32PHT4100/12 am reusit cu meniul de fabrica (Home+1999+back) si dezactivat 65.DRM Warning nu si la 40pft4100 Acum 48 minute, nicuschiopu a spus: Buna ziua am si eun Philips de acest model am intrat in meniul de fabrica dar nu am caracterele astea 65 DRM wARNING cum pot ajunge la ele sa le dezactivez .Va multumesc si va rog un raspuns. tocmai ce am schimbat mufa antena la 40pft4100 si nu am gasit nici eu aceastå optiune ,la mine tv-ul e ok,dar daca tot sa nimerit zic sa incerc sa va ajut,dar nu e in 062596 info nu e nimic de setat cine stie daca e posibil la aceste modele Editat Septembrie 17, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum