Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme display unitate Logan

blue36

Postări Recomandate

am display-uri de vanzare, incepand de saptamana viitoare sunt acasa si pot sa spun si cate am

Editat de Florian Ciobanu
Link spre comentariu
On 7/3/2020 at 4:44 PM, Florian Ciobanu said:

am display-uri de vanzare, incepand de saptamana viitoare sunt acasa si pot sa spun si cate am

Eu sunt interesat de unul. Va rog sa imi spuneti pretul si cum putem face sa intru in posesia acestuia. Multumesc. 

Link spre comentariu

scuze de intarziere , am gasit deocamdata 2 bucati functionale dar ar trebui sa am mai multe , am si playere de vanzare

sunt displayuri din playere de la reciclari , plecate din fabrica (dacia) , majoritatea au defecte de aspect exterior

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
On 7/16/2020 at 12:09 AM, Florian Ciobanu said:

scuze de intarziere , am gasit deocamdata 2 bucati functionale dar ar trebui sa am mai multe , am si playere de vanzare

sunt displayuri din playere de la reciclari , plecate din fabrica (dacia) , majoritatea au defecte de aspect exterior

Buna ziua,

Mai aveti display-uri si in 2021 disponibile?

Link spre comentariu

Salutare!

Aceeași problema cu displayul am si eu. Am desfăcut, curățat cu alcool tehnic si nimic.

M-ar interesa si pe mine un display.

Multumesc frumos!

Link spre comentariu
La 03.07.2020 la 16:44, Florian Ciobanu a spus:

Bună ziua!

Mă interesează și pe mine un display.

Mulțumesc frumos!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La 16.07.2020 la 0:09, Florian Ciobanu a spus:

Aveti mesaj privat.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări