Florian Ciobanu Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 (editat) am display-uri de vanzare, incepand de saptamana viitoare sunt acasa si pot sa spun si cate am Editat Iulie 3, 2020 de Florian Ciobanu Link spre comentariu
laskicumatei Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 On 7/3/2020 at 4:44 PM, Florian Ciobanu said: am display-uri de vanzare, incepand de saptamana viitoare sunt acasa si pot sa spun si cate am Eu sunt interesat de unul. Va rog sa imi spuneti pretul si cum putem face sa intru in posesia acestuia. Multumesc. Link spre comentariu
AdR!@N Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 In acest caz va rugam sa ne dati de stire cand le aveti. Eu sunt interesat, poate si colegii. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 Ideal ar fi sa fie display-uri noi. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 scuze de intarziere , am gasit deocamdata 2 bucati functionale dar ar trebui sa am mai multe , am si playere de vanzare sunt displayuri din playere de la reciclari , plecate din fabrica (dacia) , majoritatea au defecte de aspect exterior Link spre comentariu
AdR!@N Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 @Florian Ciobanu ai mesaj privat. Multumesc! Link spre comentariu
cristeaad Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 On 7/16/2020 at 12:09 AM, Florian Ciobanu said: scuze de intarziere , am gasit deocamdata 2 bucati functionale dar ar trebui sa am mai multe , am si playere de vanzare sunt displayuri din playere de la reciclari , plecate din fabrica (dacia) , majoritatea au defecte de aspect exterior Buna ziua, Mai aveti display-uri si in 2021 disponibile? Link spre comentariu
marcuss Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 Salutare! Aceeași problema cu displayul am si eu. Am desfăcut, curățat cu alcool tehnic si nimic. M-ar interesa si pe mine un display. Multumesc frumos! Link spre comentariu
marcuss Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 La 03.07.2020 la 16:44, Florian Ciobanu a spus: am display-uri de vanzare, incepand de saptamana viitoare sunt acasa si pot sa spun si cate am Bună ziua! Mă interesează și pe mine un display. Mulțumesc frumos! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 As dori si eu un display, pentru unitate fabricata de Daewoo. Astept raspuns, multumesc! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 La 16.07.2020 la 0:09, Florian Ciobanu a spus: scuze de intarziere , am gasit deocamdata 2 bucati functionale dar ar trebui sa am mai multe , am si playere de vanzare sunt displayuri din playere de la reciclari , plecate din fabrica (dacia) , majoritatea au defecte de aspect exterior Aveti mesaj privat. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Se pare ca domnul Florian Ciobanu nu mai doreste sa raspunda pe acest topic........ Link spre comentariu
Catalin Cristian Postat Iunie 13, 2022 Partajează Postat Iunie 13, 2022 Ma poate ajuta cineva cu un display? Va rog A murit display ul , nu se vede absolut nimic.... Logan 2014 Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iunie 13, 2022 Partajează Postat Iunie 13, 2022 Am intrebat si eu, dar se pare ca nu mai raspunde nimeni aici.......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum