blue36 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Va salut! La un Logan 2015, cd-player cu mp3 si bluetooth original, cand se incalzeste in masina, incepe sa dispara informatia de pe display pana la disparitia totatala! Deasemeni, nu merge microfonul pentru convorbirile prin bluetooth ! Aveti ceva sfaturi legate de aceste probleme? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Da, service dacia. Nu stiu daca mai ai garantie... Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 26, 2019 Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 Asta este un sfat de meserias sau doar iti place sa aduni numarul de postari? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Nu am bonus si nici targhet. Chiar e un sfat de urmat. Poate e o problema cunoscuta lor intern si stiu si cum sa o rezolve. Poate unitatea e dintr-un lot cunoscut cu probleme, poate esti doar ghinionist. Macar sa treci sa-i intrebi, fara sa le lasi masina. Vezi ce zic, cum o pun, cum o spun. Link spre comentariu
catalin85 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Acum 16 ore, blue36 a spus: Va salut! La un Logan 2015, cd-player cu mp3 si bluetooth original, cand se incalzeste in masina, incepe sa dispara informatia de pe display pana la disparitia totatala! Deasemeni, nu merge microfonul pentru convorbirile prin bluetooth ! Aveti ceva sfaturi legate de aceste probleme? Ai probleme la piciorusele de legatura ale dispay-ului cu cd-playerul.Acelasi lucru se intampla si la majoritatea VW cu ecranul.Nu stiu daca e fata detasabila sau e legata prin cabluri de cd-player dar poti arunca o privire.Undeva se face un contact imperfect in momentul in care se incalzeste cd-playerul 1 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 ce model de player este? poate am ceva componente 1 Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 27, 2019 Autor Partajează Postat Martie 27, 2019 Catalin85, nu are fata detasabila, am suspectat probleme la banda display-ului dar stiu ca uneori si o incalzire excesiva a procesorului poate da asemenea defect. Ma gandeam ca poate colegii au mai avut asemenea probleme si au rezolvat. Florian Ciobanu, in ultima instanta trebuie schimbat display-ul, mai ieftin ajung sa cumpar alta unitate! Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 sunt 2 versiuni una daewoo alta anatel, un display pot sa-ti dau ieftin, player din asta am 11 bucati functionale, spune exact modelul si vad cum pot sa te ajut , display gratis doar sa pltesti transportul o manifestare asemanatoare am gasit pe varianta mica (1din) pentru Duster, se incalzeste cipul cog de pe display si dispare scrisul Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 27, 2019 Autor Partajează Postat Martie 27, 2019 (editat) Multumesc mult! Anatel este modelul! Model AGC-0060RF Sper sa ma pot revansa! Editat Martie 27, 2019 de blue36 Link spre comentariu
AdR!@N Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Ca masina de servici am un logan din 2015 tot cu un player din asta si display-ul se manifesta la fel: afisajul incepe sa se estompeze cand se incalzeste unitatea. Iarna nu merge calumea din cauza incalzirii, vara nu merge de la caldura solara...nicicum nu ii este ok. La cum se manifesta cred ca este problema la display in sine si nu contact imperfect la folia de legatura. 1 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 (editat) blue36 ai mp, modelul ce am de vanzare este exact modelul tau, erau cateva containere la reciclari dar am luat doar cateva Editat Aprilie 1, 2019 de Florian Ciobanu Link spre comentariu
-Claudiu- Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 (editat) La 26.03.2019 la 15:36, blue36 a spus: Va salut! La un Logan 2015, cd-player cu mp3 si bluetooth original, cand se incalzeste in masina, incepe sa dispara informatia de pe display pana la disparitia totatala! Deasemeni, nu merge microfonul pentru convorbirile prin bluetooth ! Aveti ceva sfaturi legate de aceste probleme? Ai rezolvat problema ? Dacă da, cum ? Am și eu aceeași problema :-(.... Editat Iunie 28, 2020 de -Claudiu- Link spre comentariu
dirtyx Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Si eu am aceasta problema. Incerc incet s-a dus scrisul. Mi se pare ca atunci cand e mai cald nu se mai vede deloc. A rezolvat cineva aceasta problema? Despre ce e vorba? Care sunt costurile reparatiei? Multumesc Link spre comentariu
laskicumatei Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Am si eu exact acceasi problema la display radion Anatel. Cum ati rezolvat pana la urma ? Multumesc de raspuns. Link spre comentariu
AdR!@N Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Eu nu am rezolvat nimic, dar m-am obisnuit cu asta. Telefonul este imperecheat si se conecteaza automat, posturile radio sunt presetate...doar cand trebuie sa modific ceva o fac dimineata matinal cat inca are vizibilitate. Cu siguranta display-ul este compromis, se repara doar prin inlocuire, dar nu am gasit pana acum display-ul separat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum