Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 24PHH4000/88 "CI Plus key Fail..." eroare

Vizitator nicsimi

Postări Recomandate

Vizitator nicsimi

Buna ziua,

Am un TV Philips model 24PHH4000/88 cu un mesaj de eroare pe ecran "CI Plus key Fail..." intr-un dreptunghi rosu peste imagine.

In rest TV-ul functioneaza OK, fara probleme.

Firmware-ul e updatat la ultima versiune 2.550 de pe site-ul philips.ro.

Aveti idee daca pot scapa de acest mesaj de eroare fara sa-l duc in service? 

Multumesc.

Nicu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

8

• Alextv

7

• iuliantv

2

• nicsimi

2

Vizitator nicsimi

Pare ca si-a pierdut CI+ key-ul dupa un update de firmware (abia de la o anumita versiune de FW si-au dat seama ca se pierde CI+ key-ul.....).

Trebuie un CI+ key update se pare.

Link spre comentariu

Cineva se lauda ca a reusit. Eu nu-l cred. Profit de dvs. sa va folosim drept...cobai si sa incercati metoda. Pe EmptyBurn am pus o parte din softul pe care l-ati folosit pentru update. Dezarhivat (sunt 11 fisiere). puse pe stick (fara folder), bagat stick. apasata tasta POWER de pe televizor bla, bla. Va astept cu rezultate. Cred ca si alti colegi sunt curiosi.

http://www.filehost.ro/3172975938/Philips_24PHH4000_88_update_rar/

Link spre comentariu
La 26.03.2019 la 17:49, yokoono a spus:

Cineva se lauda ca a reusit. Eu nu-l cred. Profit de dvs. sa va folosim drept...cobai si sa incercati metoda. Pe EmptyBurn am pus o parte din softul pe care l-ati folosit pentru update. Dezarhivat (sunt 11 fisiere). puse pe stick (fara folder), bagat stick. apasata tasta POWER de pe televizor bla, bla. Va astept cu rezultate. Cred ca si alti colegi sunt curiosi.

http://www.filehost.ro/3172975938/Philips_24PHH4000_88_update_rar/

Sunt interesat "yokoono", care parte din cele trei fisiere l.ai inclus in emty burn ? Incerc experienta la mine.

Link spre comentariu

Fisierul pus este autorun.upg. In total vor fi 11 fisiere. Repet. Cineva de pe acest forum se lauda ca a rezolvat doua in acest mod. Imi rezerv dreptul sa am indoieli.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Acum 1 minut, yokoono a spus:

Fisierul pus este autorun.upg. In total vor fi 11 fisiere. Repet. Cineva de pe acest forum se lauda ca a rezolvat doua in acest mod. Imi rezerv dreptul sa am indoieli.

Am incercat, nu merge.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, yokoono a spus:

Pun si eu unde ma pricep. Poate vrea pe asta

https://files.fm/u/3f87xmh7#sign_up

Da pe asta a mers.  :) , merci ! Ar mai fi o problema , eu am intrat pe topicul colegului care are alt model de Philip-, a.l meu fiind 32PHT4100/12. Ma gandesc ca softul este modificat pt. acest model din topic, sau merge si la modelul meu.? 

Editat de Alextv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări