Vizitator domnu_doctor Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Am cautat pe net, vreo cateva, zile niste operationale, care sa mearga la tensiuni foarte mici. 1- 2 V !!!Am dat cautari cu: ultra low power supply, ultra low voltage, ultra ... de toate si nu am gasit ceva care sa ma aranjeze.Stie careva, ceva in domeniu ?Astept un raspuns. Multumesc ! Link spre comentariu
niq_ro Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 :partyman: si ce legatura are cu softul? fii mai explicit, poate nu realizez eu ce vrei... PS: pune ti tu nume clare la topice niq_ro a modificat titlul si a mutat discutia la Componente.. Link spre comentariu
Vizitator domnu_doctor Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Scuzeeee.... Iuteala de mana si nebagare de seama ...Rog moderatorul sa mute la capitolul corespunzator ! Link spre comentariu
Stefan Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 rog un moderator sa mute la componente....nu cred ca exista operatinal la 1V poate numai daca are convertor dc-dc poate ne spui si la ce ai nevoie :prayer: Link spre comentariu
Vizitator domnu_doctor Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Sigur ! Nu-i secret.Tre' sa analizez ce sa intampla pe o baterie si sa iau niste decizii in functie de asta. Si bateria are 2 celule alcaline, adica 3,1-3,2 V cand e full !Stima,PS: Sa nu mai zic de cazul cand vreau sa folosesc doua celule de acumulatori ... :rolleyes: Link spre comentariu
nicu_stef Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 minim 1,4V http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... 21668B.pdf are la comet dar cine ia decizia? la ce volti l-alimentezi? succese Link spre comentariu
Vizitator domnu_doctor Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Multzam fain !Sper sa-mi fie de folos !Ma bazez pe faptul ca daca in datasheet, dau 1,4 V minim, e posibil ca in realitatea fizica sa fie 1,3V sau chiar 1,2V, ceea ce ar fi super. Am nevoie la niste amplificari si comparatii in cc, asa ca nu ma interseaza banda, frecvente, etc.Inca ceva !Eu sunt din Petrosani. Cum gasesc Comet-u' ?? Unde-i ?Stima,PS: Daca tot ai gasit amplif-urile ale, inseamna ca te preocupa sau te-a preocupat lucru' la ternsiuni mici. Sau poate gresesc ... Sper sa ... nu ! In cazul afirmativ, te mai intreb ceva: ce ai folosi (sau ce ai folosit), daca ai avea nevoie de o referinta de tensiune mica, miiiica de tot, cu oarece stabilitate, la o variatie a sursei ca in cazul de mai sus, cu doua celule alcaline sau doua celule de accu, care coboara la limita de jos a tensiunii si mai vrei sa mai si ... cante ? Link spre comentariu
vio2007 Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Aici e adresa : http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=22808 postata de Blind , iar aici mai multe magazine online , printre care si Comet : http://www.dioda.ro Link spre comentariu
Vizitator domnu_doctor Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Multzam fain ! Link spre comentariu
nicu_stef Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 pare amuzant dar as folosi o alta baterie, gen ceas electronic AG3 (sau mai mici), pentru o tensiune mai decenta chiar una gen BIOS -litiu 3V.sa bricolezi o referinta tip bandgap din doi tranzistori (eventual germaniu -dar poate spun prostii) si un AO ar fi varianta pentru ingineri.succese Link spre comentariu
Vizitator domnu_doctor Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Treaba e ca nu-i o baterie din aia mica, de ceas.E mica la volti, da' la curent trece de 100 A in regim de scurt si din cauza asta am nevoie de niste protectii, mai ales va tre' s-o folosesc si in medii speciale. Link spre comentariu
nicu_stef Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 nu te-ai prins, bateria mica era pe post de referinta sau de alimentat partea cu AO, e mult mai safe dacat sa alimentezi partea cu decizia direct din celula cu tensie mica si pe deasupra si expusa la scurt-circuite.ar trebui sa te tina lejer un an-doi.este putin scarpinare dupa ureche, daca ai o sursa de energie de ce sa nu te alimentezi direct din ea, dar e o varianta.tu hotarasti pentru ca stii mai bine la ce folosesti,o chestie bricolata pentru uz propriusau o treaba serioasasuccese Link spre comentariu
Vizitator domnu_doctor Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 SUPER_SERIOASA ! :smt045 Stima, Link spre comentariu
Vizitator domnu_doctor Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Gata !Am gatat treaba !Am elaborat si testat experimental o micutza schema, care poate sa genereze referinte de tensiuni mici incepand de pe la 0,15 V in sus. Cu o stabilitate arhi-super-suficienta !Am fisierul in OrCAD 9.21.Pentru cine e interesat, sa-l ceara !Stima, Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Salut domnu_doctor,Eu sunt interesat sa vad schema, dar te-as ruga sa faci un print screen si sa postezi aici in format gif sau jpg. E mai universal.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum