Ovidanie Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Vreau sa montez pe un panou un afisaj LCD 2*16 caractere. Nu am gasit de cumparat o asemenea rama, eventual afisajul complet, gata de montat pe panou. Stiti de unde pot cumpara asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Si eu caut asa ceva . Poate nu am sapat suficient . Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Eu am gasit asa ceva:http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/display-lcd-caractere-linii-verdenegru-p-6106....banuiesc ca asta va intereseaza....am cumparat 5 din care am folosit 2 bucati....care functioneaza fara probleme! Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Ce rama sa pui? Decupezi un dreptunghi pe panoul frontal cat este afisajul (partea din sticla numai) si atasezi cu 4 suruburi de 2 sau 2,5mm de panoul frontal. Folosesti distantiere ca sa nu indoi placa LCD-ului. Daca nu vrei sa se vada suruburile de prindere, se decupeaza acelasi dreptunghi pe panoul frontal. Folosesti 2 profile L cat sa prinzi LCD-ul de fundul cutiei. Eu am folosit ambele metode. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 (editat) Ceva de genul asta cautati? http://www.hobbytronics.co.uk/lcd-bezel-16x2 Are si TME dar pret prohibitiv as zice: https://www.tme.eu/ro/katalog/#id_category=113460&cleanParameters=1¶meter_boxes=11&page=5&s_field=artykul&s_order=ASC Editat Martie 25, 2019 de wally_gatter Link spre comentariu
one Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 (editat) Eu am luat de la Distrelec, nu stiu daca exista si in Romania magazin. Am luat diverse marimi, oricum nu erau ieftine, am platit mai mult pe rame decat pe afisaje, pe care le-am luat de pe ebay. Dar in decursul timpului am folosit destule fara rama, unul dintrea fisaje care era 2x20 daca nu ma insel, avea dimensiunile de asa natura ca rama era dificil de gasit. Am facut decuparea in panoul de aluminiu si apoi am decorat marginea acestei decupaturi cu o banda de cupru adeziva cu latimea de vreo 4mm. Nu arata rau... Editat Martie 25, 2019 de one Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Ca de obicei la vanzaarea en gros se obtin reduceri de pret. faceti un group buy si sigur se vor gasi multi doritori , deoarece sunt multi electronisti amatori care si-au facut un montaj cu display si ar dori si o rama frumoasa. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Respectiva rama chiar schimba mult aspectul unei lucrari, eu nu imi dau seama cum de nu a sesizat nimeni oportunitatea de a produce aceste rame la un pret acceptabil, nici la chinezi nu am gasit! chiar nu are nimeni utilajele necesare pentru a le produce! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 26, 2019 Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 8 hours ago, Thunderer2018 said: Ce rama sa pui? Decupezi un dreptunghi pe panoul frontal cat este afisajul (partea din sticla numai) si atasezi cu 4 suruburi de 2 sau 2,5mm de panoul frontal. Folosesti distantiere ca sa nu indoi placa LCD-ului. Daca nu vrei sa se vada suruburile de prindere, se decupeaza acelasi dreptunghi pe panoul frontal. Folosesti 2 profile L cat sa prinzi LCD-ul de fundul cutiei. Eu am folosit ambele metode. Rama ma ajuta foarte mult, nu mai trebuie ca decuparea din panou sa fie perfecta, marginea ramei acopera urmele de prelucrare. Nu mai am nevoie de suruburi pentru fixare. De unde descarc un proiect pentru imprimanta 3D? Incerc sa vad poate ies mai ieftin. Link spre comentariu
val Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Am comandat de pe AliExpress carcasă (5-6 lei) pentru multimetrul cu M328 cu fanta decupată pentru afisajul lcd. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 @Ovidanie vezi daca se potrivește cerințelor tale. https://www.thingiverse.com/thing:209150 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 26, 2019 Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 Nu prea corespunde. Trebuie sa arate cam ca in link, nu neaparat bicolor dar sa acopere si rama metalica a LCD-ului. https://www.conrad.com/p/face-frame-black-compatible-with-lcd-16-x-2-w-x-h-x-d-91-x-53-x-20-mm-plastic-h-tronic-fr-216-140376 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 eu mi le fac cu Imprimanta 3D in ABS... ies ieftin. iti atasez proiectul meu, in gcode...daca te-o ajuta. 16x02_bezel_upx.gcode Link spre comentariu
AndreiIr Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Iti fac eu , numai sa imi dai dimensiuni , dar ce am acuma grosime material este de 3 mm , in care pot sa fac un decupaj de 2 mm in care sa pui lcd . , si mai ramane inca 1 mm pentru rama la la lcd . Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 23, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Multumesc pentru oferta. Am apelat la un amic posesor de imprimanta 3D, sa vad ce iese. O sa postez aici cand primesc rama. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum