vpreda2003 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 On 6/12/2020 at 1:15 PM, codrut said: Buna ziua,va pot schimba eu EMMC-UL daca trimiteti placa la mine. Un cost aproximativ? Sincer, care ar fi procentajul de reusita prin aceasta operatiune? Va multumesc! Link spre comentariu
sergionel Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 daca schimbi emmc , adio netflix si ci card. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 A incercat cineva sa rescrie emmc cu acelasi soft salvat initial ?, la Sony cu nand tsop48 am incercat eu si a mers din prima, tv-ul se restarta in bucla Link spre comentariu
sergionel Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 nu merge,am incercat eu .trebuie alt soft. Link spre comentariu
ciobanmi Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Un link valid de descarcare dump emmc se mai poate posta? Multumiri Link spre comentariu
dreamhakeem Postat Iulie 4, 2024 Partajează Postat Iulie 4, 2024 Salutare. Daca mai are cineva bin-urile pentru emmc-ul acestui tv, v-as fi recunoscator. Am si eu unul cu aceeasi problema cu boot loop-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum