fresco Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 (editat) Buna Sera Am acest tv SONY KD-49X8005C, blocat in boot loop . Detin RT809H dar nu reusesc sa citesc in mod ISP acest emmc-ul sub nici o forma (H26M52103FMR.). Stie cineva vreun secret pentru al scrie in circuit ? Daca nu , poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor cu rescrierea emmc-ului contracost ? Va multumesc. Editat Aprilie 2, 2020 de fresco Link spre comentariu
Costica Tv Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 2 hours ago, fresco said: Buna Sera Am acest tv SONY KD-49X8005C, blocat in boot loop . Detin RT809H dar nu reusesc sa citesc in mod ISP acest emmc-ul sub nici o forma (H26M52103FMR.). Stie cineva vreun secret pentru al scrie in circuit ? Daca nu , poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor cu rescrierea emmc-ului contracost ? Va multumesc. Trece-ti locatia la profil si sigur se va gasi cineva mai aproape de tine sa te ajute. Link spre comentariu
fresco Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Acum 10 ore, Costica Tv a spus: Trece-ti locatia la profil si sigur se va gasi cineva mai aproape de tine sa te ajute. Buna Zalau Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Ce MB. are? pune o poza in zona emmc-ului si te ajut sa scri emmc Link spre comentariu
fresco Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 (editat) Acum 28 minute, Florinel TV a spus: Ce MB. are? pune o poza in zona emmc-ului si te ajut sa scri emmc Buna Aveti atasat fotografia cu punctele de conectare . Problema este ca nu reusesc sa citesc emmc-ul . BMFW 1-894-595-12 Editat Aprilie 3, 2020 de fresco Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 GND ai lipit pe placa? Link spre comentariu
fresco Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Acum 2 minute, Florinel TV a spus: GND ai lipit pe placa? Buna DA . am pus si oscilatorul in scurt . Tensiunea de 1.8v am dat-o din sursa exteriora pentru ca nu tine cea din RT809h iar cea de 3.3v am lasat-o din RT, desi in circuit nu depaseste 3v. Mersi Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 GND lipeste pe condul de pe pensiunea de 1,8v, si paralel pe cond de 1,8v si pe cond 3,3v lipeste cate un cond electrolitic de 1uf 50V / 100V, apoi revin eu cu cateva poze sa vezi cum se conecteaza RT ca sa poate citi / scrie emmc Link spre comentariu
fresco Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 (editat) Acum 34 minute, Florinel TV a spus: GND lipeste pe condul de pe pensiunea de 1,8v, si paralel pe cond de 1,8v si pe cond 3,3v lipeste cate un cond electrolitic de 1uf 50V / 100V, apoi revin eu cu cateva poze sa vezi cum se conecteaza RT ca sa poate citi / scrie emmc Am instalat cond electrolitic pe fiecare bara de tensiune . 2,2u/400v . Nici o schimbare . Editat Aprilie 3, 2020 de fresco Link spre comentariu
Intel_x Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 incearca cu versiune asta de soft dela rt809h RT809H_20190515_ENG.exe Link spre comentariu
fresco Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Acum 32 minute, fresco a spus: ok, ma pregatesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Fa asa cum am enumerat in poze de la 1 la 6 apoi dai read si daca il recunoaste si incepe s-al citeasca atunci este bine, daca nu vrei sa copie dai Cancel si se opreste, apoi il selectezi din lista emmc H26M52103FMR_ISP si dai Write Link spre comentariu
fresco Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Acum 7 ore, Florinel TV a spus: Fa asa cum am enumerat in poze de la 1 la 6 apoi dai read si daca il recunoaste si incepe s-al citeasca atunci este bine, daca nu vrei sa copie dai Cancel si se opreste, apoi il selectezi din lista emmc H26M52103FMR_ISP si dai Write Buna Din pacate fara rezultat. Link spre comentariu
codrut Postat Aprilie 3, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2020 EMMC-ul trebuie schimbat.Nu o sa reușiți cu RT809H sa il scrieti in circuit pentru ca el este defect. Va pot trimite unul programat daca sunteti interesat. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 (editat) On 4/2/2020 at 9:45 PM, fresco said: Buna Sera Am acest tv SONY KD-49X8005C, blocat in boot loop . Detin RT809H dar nu reusesc sa citesc in mod ISP acest emmc-ul sub nici o forma (H26M52103FMR.). Stie cineva vreun secret pentru al scrie in circuit ? Daca nu , poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor cu rescrierea emmc-ului contracost ? Va multumesc. Nu te mai chinui degeaba, RT-ul e basca la eMMC-uri, mai ales la Sony..., am mai spus de atatea ori in diferite topicuri, atata timp cat RT-ul va scoate versiuni de soft in colaborare cu utilizatori programatorului, nu vei avea nici-o siguranta pe aceste versiuni pe care le scoate la foc automat...un producator serios de programatoare nu cere ajutor userilor pentru imbunatatirea versiunilor de soft....Easy Jtag e dedicat pentru eMMC si esti bazat pe el....oricum chiar daca reusesti sa te conectezi pe eMMC, tot n-ai sa-l poti scrie, pentru ca la Sony eMMC-ul se defecteaza fizic pe anumite portiuni si trebuie inlocuit... Editat Aprilie 3, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum