Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony 43W808

codrut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

18

• codrut

13

• fresco

8

• Costica Tv

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 10 minute, codrut a spus:

Poate cineva de pe forum sa scrie si sa lipeasca acest EMMC?

De ce vrei sa schimbi EMMC? parca aveai RT809H si se poate scrie in circuit dar trebuie dumpul , pentru acest model nul am

Link spre comentariu

Am inteles ca acesta nu merge scris in circuit si ca ar trebui dat jos ,pus pe soclu si scris, apoi lipit la loc.

Daca are cineva softul ,pot sa incerc si in circuit sa vedem.

Link spre comentariu

Incercati factory reset:

Carry out factory reset:

1. Pull out mains plug.

2. Press and hold V- and Power keys on user control while plugging in. Note: Hold both keys until status LED lights up (approx. 30 seconds).

3. Appliance restarts 2 times and then starts up with first time installation wizard.

4. Carry out first time installation wizard (in the meanwhile do not re-tune the set and do no register Google account).

5. Reset appliance to factory settings. a) Press Home key to open main menu. b) Use standard RC to navigate to "Settings" menu point (at the bottom). c) Use ► on user control to select "Store and reset". d) Use ▼ to select "Reset to factory settings". e) Then select "Erase everything".

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Pune o poza in zona cu emmc , eu am asa Sony KDL-43W807C MB.1-893-880-11 173525511 emmc H26M52103FMR dar nustiu daca merge la placa ta

Link spre comentariu

Modelul asta nu merge rescris in circuit ,trebuie dat jos si rescris cu adaptor , iti trebuie statie ,site ,adaptor etc

Link spre comentariu
Acum 1 minut, sorin pavelescu a spus:

Modelul asta nu merge rescris in circuit ,trebuie dat jos si rescris cu adaptor , iti trebuie statie ,site ,adaptor etc

Toate emmc-urile merg in circuit scrise si citite 100%

Link spre comentariu

Ai incercat tu modelul asta si ai reusit? crede-ma ca nu vorbesc aiurea ,eu nu am reusit decat cu adaptor si mai cunosc un coleg de aici de pe forum sa chinuit mult sa rescrie in circuit si nu a reusit ,sa incapatanat  la fel zicea ca trebuie sa mearga si in circuit, crede-ma ca e pe meserie baiatul.Eu vorbesc strict de modelul asta de emmc.

Link spre comentariu

Sunt multe trucuri care nu le stie nimenii , sau le stie citiva colegi dar nu vreau sa spuna , eu la modelul care lam spus mai sus am reusit adica la acest model Sony KDL-43W807C MB.1-893-880-11 173525511 emmc H26M52103FMR si a mers fara probleme daca stii exact ce sai faci sal copie in circuit , toate merg ca asa sunt facute

numai daca nu stii trucurile nu merge

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări