tiovidiu Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 In una din plimbarile mele prin talcioc am intalnit un moldovean care are de vanzare diferite materiale de laborator si electronice indeosebi tuburi. Din discutii sa oferit sa-mi aduca tuburi care contin metale rare pentru a le recupera. Acum eu nu prea ma pricep la tuburi electronice, asa ca intreb se pot recupera metalele din tuburi? Stiu ca era cineva care cauta procesoare ca sa recupereze aurul din ele. Sau eventual daca are cineva nevoie de anumite tuburi il pot pune in legatuara cu persoana respectiva. Eu nu prea le am cu lampile, singurele care mi-au sarit in ochi au fost cateva GU 50 . Link spre comentariu
alcon Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Si eu, de exemplu, in targ cineva mi-a spus ca exista o persoana care recupera tot felul de metale rare (Rodiu) din componente electronice rusesti. Link spre comentariu
norad Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 In ce oras e talciocul respectiv, cu moldoveanul ce are la vanzare diverse? Iasi, cumva? Caci stiu si eu unul care e cam neserios. Pentru recuperarea metalelor pretioase din deseuri, la nivel de amator, te costa mai mult chimicalele decat incasezi pe metalele recuperate. Asta daca ai cui le vinde. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 Din tuburile electronice nu prea aveti ce metale recupera, nu contin decat feronichel si wolfram, molibden, ultimele doua in cantitati prea mici ca sa fie rentabila recuperarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum