Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Nu stiu daca voua vi s-a cerut sa va demonstrati numele real pe Facebook, dar eu azi m-am trezit cu o notificare. Cred ca o sa le spun pa-pa! Mi se pare ca imi violeaza intimitatea desi nu sunt un personaj cu cont fals, numele meu este doar un prenume. Mi s-a dat o intrebare daca sunt eu sau daca editez. Confirm ca sunt eu si sare la o pagina de editare si ma pune sa incarc 3 documente. Link spre comentariu
amudsen Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Stai sa vezi daca incerci sa-ti stergi datele........ ramai pentru posteritate Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Ma kish, se traieste si fara facebook. Poate asa o sa am mai mult timp liber pentru familie si drumetii si viata reala. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Ce-i aia facebook? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Un loc unde iti pierzi timpul ca sa le faci bani si sa iti expui gratis viata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Sa aștepte mult și bine, parca nu se poate face altul Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Imi schimbai numele dar buletin nu vedeau. Totusi, sunt un site... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Acum 55 minute, amudsen a spus: Stai sa vezi daca incerci sa-ti stergi datele........ ramai pentru posteritate Buna Exact,eu am sters un cont si vin zilnic pe mail mesaje. Cutare ai atatea mesaje noi...Nu mai pot scapa de el.Cel putin am fost inspirat si nu am pus lucruri importante acolo. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
validae Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Raportează-i în mesagerie ca SPAM și mesajele de la ei se duc direct la gunoi..... Link spre comentariu
one Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Mai demult ebay mi-a cerut datele in mod asemanator. Le-am scris un mesaj in care le spuneam ca trebuie sa imi respecte intimitatea si ca nu am nevoie de ei si voi cumpara de pe Amazon, care nu imi cer atatea date. Apoi cam pentru vreo 5-6 luni nu am mai cumparat nimic de la ei. Cand m-am intors nu mi-a mai cerut nimeni nimic. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 (editat) Am avut si eu cont pe facebook. Cind am vazut ca-mi apar tot felul de ciudatenii , si ciudati ,care-mi cereau prietenie, am sters urgent contul. Periodic eram intrebat daca nu vreau sa-mi activez contul. Ba odata chiar m-am ''exprimat'' mai ''ciobaneste'' ,spunindu-le sa faca bine si sa ma lase-n pace. Dupa un timp, au renuntat sa ma mai agaseze, cu intrebarile lor. Editat Martie 26, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Citat xxxx este numele pe care il folosesti in viata de zi cu zi ? Cine te impiedica sa spui da, ca sa scapi e ei.Nu vad in toata postarea aia nimic legat de dovezi, buletin si alte alea. Deci subiectul e putin impins... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Ba da, daca dau sa confirm mi se cer dovezi. Nu apar aici dar se cer. Daca spui da, se cere buletin. Nu poti scapa de ei. https://ro-ro.facebook.com/help/contact/183000765122339 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 1 oră în urmă, one a spus: Mai demult ebay mi-a cerut datele in mod asemanator. Le-am scris un mesaj in care le spuneam ca trebuie sa imi respecte intimitatea si ca nu am nevoie de ei si voi cumpara de pe Amazon, care nu imi cer atatea date. Apoi cam pentru vreo 5-6 luni nu am mai cumparat nimic de la ei. Cand m-am intors nu mi-a mai cerut nimeni nimic. Sa intelegem ca faci cumparaturi pe ebay si amazon pe un nume la misto si o adresa aiurea??? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Șters contu, și faci altu la fel, identic peste o zi Sa vezi ca nu mai cer! Link spre comentariu
Postări Recomandate