Vizitator cezar george Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Se vinde Lot de Finali , Tranzistori , Integrate noi si recuperate in stare perfecta tot lotul , ideali pentru cei ce lucreaza in domeniul electronicii , sunt cam toate valorile , cred ca sunt peste 100 de finali si sute de tranzistori si integrate , se vinde tot lotul ,nu pe bucati , pot oferii poze suplimentare mai detaliate , raspund la mesaje , nu reusesc sa incarc poze... Link spre comentariu
validae Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Copiază poza sau pozele pe desktop, apoi intră aici https://imgur.com/upload și dai ,,Browse,, selectând folderul cu poze de pe desktop. Imaginea sau imaginile se vor încărca pe acel site, apoi dând click pe colțul dreapta-sus al imaginii încărcate pe site, alegi ,,Get share links,, apoi din listă copiezi link-ul ,,BB Code for Forums,, și=l lipești în postarea de pe forum.Așa vor apărea pozele direct aici, indiferent de mărimea lor.. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Poza si pretul sunt obligatorii, conform regulamentului. www.postimage.cc Link spre comentariu
Marian Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 - Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Ai grija ce vrei sa vinzi doarece esti singurul raspunzator de ceea ce vinzi - Obligatoriu: pret pentru fiecare produs - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute - In titlul subiectului precizeaza clar ceea ce vinzi - Daca aveti site propriu puteti pune si link spre site sau poze cu conditia sa nu fie magazin online. - Ai voie doar la un singur UP pe zi ! - Ai voie la maxim 3 subiecte(topice)! Topic inchis! Link spre comentariu
Vizitator cezar george Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 La 25.03.2019 la 12:12, cezar george a spus: Se vinde Lot de Finali , Tranzistori , Integrate noi si recuperate in stare perfecta tot lotul , ideali pentru cei ce lucreaza in domeniul electronicii , sunt cam toate valorile , cred ca sunt peste 100 de finali si sute de tranzistori si integrate , se vinde tot lotul ,nu pe bucati , pot oferii poze suplimentare mai detaliate , raspund la mesaje , nu reusesc sa incarc poze... Pret 2500 lei tot lotul . Tel : 0763282252 https://imgur.com/a/7dWVAiq Link spre comentariu
Vizitator cezar george Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 La 25.03.2019 la 12:19, validae a spus: Copiază poza sau pozele pe desktop, apoi intră aici https://imgur.com/upload și dai ,,Browse,, selectând folderul cu poze de pe desktop. Imaginea sau imaginile se vor încărca pe acel site, apoi dând click pe colțul dreapta-sus al imaginii încărcate pe site, alegi ,,Get share links,, apoi din listă copiezi link-ul ,,BB Code for Forums,, și=l lipești în postarea de pe forum.Așa vor apărea pozele direct aici, indiferent de mărimea lor.. Buna ziua , nu ma prea pot descurca cu pozele sa le modific si cu dimensiunea lor, sunt dimensiune normala jpg , pot lasa in anunt de exemplu link cu anunturi de pe alt site gen Olx ? si acolo am postate destule anunturi cu electronice ..Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Nu merge să pui link spre alte site-uri comerciale, că nu le facem reclamă lor . Pui link doar spre pozele încărcate pe un site de stocare, cum am dat exemplul Imgur.gif Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Deci cand am zis "topic inchis" n-am glumit! Rog sa nu se mai intervina peste ce fac eu! Am pus link cu un tutorial video despre cum se urca pozele, OP este liber sa-l parcurga si sa deschisa alt anunt asa cum trebui. Link spre comentariu
Postări Recomandate