Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lot Finali,Tranzistori,Integrate noi si recuperate toate stare perfect

Vizitator cezar george

Postări Recomandate

Vizitator cezar george

Se vinde Lot de Finali , Tranzistori , Integrate noi si recuperate in stare perfecta tot lotul ,  ideali pentru cei ce lucreaza in domeniul electronicii , sunt cam toate valorile , cred ca sunt peste 100 de finali si sute de tranzistori si integrate , se vinde tot lotul ,nu pe bucati , pot oferii poze suplimentare mai detaliate , raspund la mesaje , nu reusesc sa incarc poze... 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

2

• validae

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Copiază poza sau pozele pe desktop, apoi intră aici https://imgur.com/upload  și dai ,,Browse,, selectând folderul cu poze de pe desktop. Imaginea sau imaginile se vor încărca pe acel site, apoi dând click pe colțul dreapta-sus al imaginii încărcate pe site, alegi ,,Get share links,, apoi din listă copiezi link-ul ,,BB Code for Forums,, și=l lipești în postarea de pe forum.Așa vor apărea pozele direct aici, indiferent  de mărimea lor..

Link spre comentariu

- Completeaza localitatea/domiciliul in profil

- Ai grija ce vrei sa vinzi doarece esti singurul raspunzator de ceea ce vinzi
- Obligatoriu: pret pentru fiecare produs
- Obligatoriu poze reale cu produsele vandute
- In titlul subiectului precizeaza clar ceea ce vinzi
- Daca aveti site propriu puteti pune si link spre site sau poze cu conditia sa nu fie magazin online.

- Ai voie doar la un singur UP pe zi !

- Ai voie la maxim 3 subiecte(topice)!

Topic inchis!

Link spre comentariu
Vizitator cezar george
La 25.03.2019 la 12:12, cezar george a spus:

Se vinde Lot de Finali , Tranzistori , Integrate noi si recuperate in stare perfecta tot lotul ,  ideali pentru cei ce lucreaza in domeniul electronicii , sunt cam toate valorile , cred ca sunt peste 100 de finali si sute de tranzistori si integrate , se vinde tot lotul ,nu pe bucati , pot oferii poze suplimentare mai detaliate , raspund la mesaje , nu reusesc sa incarc poze... Pret 2500 lei tot lotul . Tel 0763282252    https://imgur.com/a/7dWVAiq

Link spre comentariu
Vizitator cezar george
La 25.03.2019 la 12:19, validae a spus:

Copiază poza sau pozele pe desktop, apoi intră aici https://imgur.com/upload  și dai ,,Browse,, selectând folderul cu poze de pe desktop. Imaginea sau imaginile se vor încărca pe acel site, apoi dând click pe colțul dreapta-sus al imaginii încărcate pe site, alegi ,,Get share links,, apoi din listă copiezi link-ul ,,BB Code for Forums,, și=l lipești în postarea de pe forum.Așa vor apărea pozele direct aici, indiferent  de mărimea lor..

Buna ziua , nu ma prea pot descurca cu pozele sa le modific si cu dimensiunea lor, sunt dimensiune normala jpg , pot lasa in anunt de exemplu link cu anunturi de pe alt site gen Olx ? si acolo am postate destule anunturi cu electronice ..Multumesc 

Link spre comentariu

Nu merge să pui link spre alte site-uri comerciale, că nu le facem reclamă lor . Pui link doar spre pozele încărcate pe un site de stocare, cum am dat exemplul Imgur.gif

Link spre comentariu

Deci cand am zis "topic inchis" n-am glumit!
Rog sa nu se mai intervina peste ce fac eu!

Am pus link cu un tutorial video despre cum se urca pozele, OP este liber sa-l parcurga si sa deschisa alt anunt asa cum trebui.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări