Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung tv lcd Le32b450c4w

menthorul

Postări Recomandate

Salut,

Am găsit un tv Samsung tv lcd Le32b450c4w care nu are telecomanda. 

Alimentându-l am observat că nu iese din stand-by, are aprins ledul dar apăsând butoanele de power, canale + sau -, pe lateral, nu reacționează...

Ce idei îmi dați? Să îl deschid, poate are defecte butoanele sau să trec direct la verificarea sursei?

Salut

rsz_120190324_193653.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• menthorul

3

• neculavasile

2

• clony

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 19 ore, menthorul a spus:

Salut,

Alimentându-l am observat că nu iese din stand-by, are aprins ledul dar apăsând butoanele de power, canale + sau -, pe lateral, nu reacționează...

Ce idei îmi dați? Să îl deschid, poate are defecte butoanele sau să trec direct la verificarea sursei?

Salut

rsz_120190324_193653.jpg

Acum 19 ore, menthorul a spus:

Salut,

Salut

rsz_120190324_193653.jpg

Si daca ar fi probleme de butoane,tot trebuie sal dezmembrezi.Ledul de control standby ramane aprins constant.

Link spre comentariu

Mulțumesc prieteni.

Am desfăcut capacul spate și l-am deprăfuit, că era arhiplin... periat, suflat, condensatorii arată bine.. am desfăcut și rigleta cu butoanele...suflate, periate.. apoi am alimentat tv-ul

Minune :) s-a auzit tonul de start, imagine, totu-i bine și frumos.

L-am pus pe modul intrare hdmi ext3, pentru că-l voi folosi pe post de monitor media

Butoanele pe rigletă comutează greu... cu ce să le curăț mai bine fără să le schimb? Cu ceva aer comprimat sau deja fiind uzate bine mai bine le schimb?

Momentan nu mă deranjează...

Editat de menthorul
Graba
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări