menthorul Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Salut, Am găsit un tv Samsung tv lcd Le32b450c4w care nu are telecomanda. Alimentându-l am observat că nu iese din stand-by, are aprins ledul dar apăsând butoanele de power, canale + sau -, pe lateral, nu reacționează... Ce idei îmi dați? Să îl deschid, poate are defecte butoanele sau să trec direct la verificarea sursei? Salut Link spre comentariu
neculavasile Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 normal ca il desfaci si vezi ce e pe sursa ,in cel mai bun caz ,condensatoare Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Acum 19 ore, menthorul a spus: Salut, Am găsit un tv Samsung tv lcd Le32b450c4w care nu are telecomanda. Alimentându-l am observat că nu iese din stand-by, are aprins ledul dar apăsând butoanele de power, canale + sau -, pe lateral, nu reacționează... Ce idei îmi dați? Să îl deschid, poate are defecte butoanele sau să trec direct la verificarea sursei? Salut Acum 19 ore, menthorul a spus: Salut, Am găsit un tv Samsung tv lcd Le32b450c4w care nu are telecomanda. Alimentându-l am observat că nu iese din stand-by, are aprins ledul dar apăsând butoanele de power, canale + sau -, pe lateral, nu reacționează... Ce idei îmi dați? Să îl deschid, poate are defecte butoanele sau să trec direct la verificarea sursei? Salut Si daca ar fi probleme de butoane,tot trebuie sal dezmembrezi.Ledul de control standby ramane aprins constant. Link spre comentariu
neculavasile Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 pai daca vrei sa verifici butoanele sigur ca trebuie desfacut, singur nu se face Link spre comentariu
menthorul Postat Martie 29, 2019 Autor Partajează Postat Martie 29, 2019 (editat) Mulțumesc prieteni. Am desfăcut capacul spate și l-am deprăfuit, că era arhiplin... periat, suflat, condensatorii arată bine.. am desfăcut și rigleta cu butoanele...suflate, periate.. apoi am alimentat tv-ul Minune s-a auzit tonul de start, imagine, totu-i bine și frumos. L-am pus pe modul intrare hdmi ext3, pentru că-l voi folosi pe post de monitor media Butoanele pe rigletă comutează greu... cu ce să le curăț mai bine fără să le schimb? Cu ceva aer comprimat sau deja fiind uzate bine mai bine le schimb? Momentan nu mă deranjează... Editat Martie 29, 2019 de menthorul Graba Link spre comentariu
clony Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 Trebuie scimbate sau le deconectezi si faci rost de o telecomanda. Link spre comentariu
menthorul Postat Mai 4, 2019 Autor Partajează Postat Mai 4, 2019 Am găsit o telecomandă potrivită și iată... Mulțumesc frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum