pyu Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Mi-am adus recent, de la vecinii nostri un aparat de sudura Kaiser Mig 300. MMA si MIG/MAG sudeaza foarte bine, dar problema este cu amperajul minim pe care il scoate. Mai putin de 40-45A nu merge pentru sudura MIG/MAG. Iar la tabla de 1mm cam strapunge tabla. Cu 1.2-1.5 merge foarte bine. Am folosit CO2 si sarma SG2 de 0.8mm. As putea sa am rezultate mai bune cu alt tip de sarma sau alt fel de gaz (Ar sau Ar+CO2)? Nu tin neaparat sa sudez tabla subtire, dar poate candva voi avea nevoie... Link spre comentariu
Daniel Rotea Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Salut , eu când sudez tabla subțire dau avansul sarma mic și doar punctez scurt . Folosesc CO2 și sg2 0,8 MM . Link spre comentariu
pyu Postat Martie 24, 2019 Autor Partajează Postat Martie 24, 2019 Dar cu ce amperaj lucrezi? Link spre comentariu
Daniel Rotea Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Pai la al meu reglez tensiunea , el arată amperajul ,dar nu mă uit la el.ieri am sudat tabla de 1,2mm reglaj tensiune 18 v ,avans sarma 4 m sarma folosita 1mm . Las timp câteva secunde între punctele de sudura sa se răcească puțin tabla . Când am sudat cu 0,8 mm am dat tensiunea la 16,5v cu avans între 3-4 m. Trebuie dat puncte scurte. Link spre comentariu
pyu Postat Martie 24, 2019 Autor Partajează Postat Martie 24, 2019 Eu am dat amperajul la minim, voltajul la minim, avans undeva la 1.5-2m/min, inductanta undeva la 1/3 din rotatia butonului. Nici nu prea stiu exact ce rol are, nu-mi dau seama daca se schimba prea multe cand o modific. Am uitat sa precizez ca nu am mai sudat pana acum decat mma, e prima data cand folosesc un mig/mag. Poate e si asta un factor important. Link spre comentariu
Daniel Rotea Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Am vrut să cumpăr și eu modelul asta ,dar am renunțat.Din întâmplare am găsit aparatul ce îl am eu la un magazin .,când îl vezi in fata este mai bine decât în poze și m-am hotărât să îl cumpăr. Cred că îți trebuie puțin exercițiu sa te obișnuiești cu el. Spor la treabă . Poate te sfătuiesc sudorii care au experiență ,eu nu am atat de multă experiență. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum